A Swingin' Trio

A Swingin' Trio

Nu kijken

Kijk A Swingin' Trio

Moeite met waar je nou A Swingin' Trio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Swingin' Trio

Samenvatting

Homer Garçon is an unpublished science fiction novelist living off the success of his wife, Trude Garçon-Moore, a Hollywood producer. "Trapped" in lavish surroundings and with rejection letters piling high, Homer has convinced himself of his wife's infidelity. In the darkly-comic "A Swingin" Trio,' follow Homer as he dives into the prickly territories of self-awareness and self pity, in his quest to find the truth about his possibly cheating wife--and himself--all at a Valentine's Day dinner decidedly set for three.

Regisseur en acteurs

 • Kelvin Z. Phillips portrait

  Kelvin Z. Phillips

  Director

 • Johnny Walter portrait

  Johnny Walter

  Actor

 • Timeca M. Seretti portrait

  Timeca M. Seretti

  Actor

 • LeMarc Johnson portrait

  LeMarc Johnson

  Actor

A Swingin' Trio

Wil je A Swingin' Trio kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Swingin' Trio streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Swingin' Trio niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Swingin' Trio zelfs gratis bekijken.

A Swingin' Trio downloaden

Wil je A Swingin' Trio ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Swingin' Trio overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Swingin' Trio torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Swingin' Trio is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Swingin' Trio trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Swingin' Trio de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.