A Swingin' Trio

A Swingin' Trio

Nu kijken

Kijk A Swingin' Trio

Moeite met waar je nou A Swingin' Trio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Swingin' Trio

Samenvatting

Homer Garçon is an unpublished science fiction novelist living off the success of his wife, Trude Garçon-Moore, a Hollywood producer. "Trapped" in lavish surroundings and with rejection letters piling high, Homer has convinced himself of his wife's infidelity. In the darkly-comic "A Swingin" Trio,' follow Homer as he dives into the prickly territories of self-awareness and self pity, in his quest to find the truth about his possibly cheating wife--and himself--all at a Valentine's Day dinner decidedly set for three.

Regisseur en acteurs

 • Kelvin Z. Phillips portrait

  Kelvin Z. Phillips

  Director

 • Johnny Walter portrait

  Johnny Walter

  Actor

 • Timeca M. Seretti portrait

  Timeca M. Seretti

  Actor

 • LeMarc Johnson portrait

  LeMarc Johnson

  Actor

A Swingin' Trio

Wil je A Swingin' Trio kijken? De movie van Kelvin Z. Phillips uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Swingin' Trio op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Swingin' Trio met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Swingin' Trio downloaden

Het downloaden van A Swingin' Trio is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Swingin' Trio ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Swingin' Trio streamen

Het streamen van A Swingin' Trio heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Swingin' Trio online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Swingin' Trio kijkt. Ideaal!

A Swingin' Trio torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Swingin' Trio. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Swingin' Trio trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Swingin' Trio voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.