A Swingin' Trio

A Swingin' Trio

Nu kijken

Kijk A Swingin' Trio

Moeite met waar je nou A Swingin' Trio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Swingin' Trio

Samenvatting

Homer Garçon is an unpublished science fiction novelist living off the success of his wife, Trude Garçon-Moore, a Hollywood producer. "Trapped" in lavish surroundings and with rejection letters piling high, Homer has convinced himself of his wife's infidelity. In the darkly-comic "A Swingin" Trio,' follow Homer as he dives into the prickly territories of self-awareness and self pity, in his quest to find the truth about his possibly cheating wife--and himself--all at a Valentine's Day dinner decidedly set for three.

Regisseur en acteurs

 • Kelvin Z. Phillips portrait

  Kelvin Z. Phillips

  Director

 • Johnny Walter portrait

  Johnny Walter

  Actor

 • Timeca M. Seretti portrait

  Timeca M. Seretti

  Actor

 • LeMarc Johnson portrait

  LeMarc Johnson

  Actor

A Swingin' Trio

Zin om A Swingin' Trio lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Swingin' Trio te bekijken voor je op een rijtje.

A Swingin' Trio downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Swingin' Trio downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Swingin' Trio. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Swingin' Trio er ook in SD heel goed uit.

A Swingin' Trio streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Swingin' Trio net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Swingin' Trio hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Swingin' Trio helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Swingin' Trio torrent

Denk je dat je om A Swingin' Trio te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Swingin' Trio trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Swingin' Trio de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.