A Taste of Romance
%
66

A Taste of Romance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Taste of Romance

Moeite met waar je nou A Taste of Romance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Taste of Romance

Samenvatting

De nogal gespannen Sara Westbrook is chef kok en mede-eigenaar van de kleine Franse bistro Chez Varenne. Als een groep ruige brandweermannen, onder leiding van ex-brandweerman Gill Callahan en zijn vriend Danny Marsh, het restaurant The Five Alarm Grill openen naast Chez Varenne, krijgt de kleine bistro het moeilijk, terwijl het grote restaurant zeer succesvol wordt. Dan ontmoet Sara Hannah, het tienjarige dochtertje van Gill, die net als zij zelf zonder moeder opgroeit. Al gauw probeert Hannah Sara aan Gill te koppelen.

Regisseur en acteurs

 • Lee Rose portrait

  Lee Rose

  Director

 • Teri Polo portait

  Teri Polo

  Sara Westbrook

 • James Patrick Stuart portait

  James Patrick Stuart

  Gill Callahan

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Hannah Callahan

 • Alexander Bedria portait

  Alexander Bedria

  Officer Ramirez

 • Jack Conley portait

  Jack Conley

  Chief

 • Ashley Cusato portait

  Ashley Cusato

  Jane

 • Simone Cook portait

  Simone Cook

  Elise

 • Amandla Stenberg portait

  Amandla Stenberg

  Taylor

 • Peggy Dunne portrait

  Peggy Dunne

  Customer #2

 • Dana Foist portait

  Dana Foist

  Customer #4

 • Mercy Malick portrait

  Mercy Malick

  News Producer

 • Veronica Parks portait

  Veronica Parks

  Hot Date

Trailers

A Taste of Romance

Veel gehoord over A Taste of Romance en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Taste of Romance heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Taste of Romance streamen

Wil je A Taste of Romance, de movie met Teri Polo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Taste of Romance zelfs gratis kijken.

A Taste of Romance downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Taste of Romance ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Taste of Romance er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Taste of Romance torrent

Op zoek naar een torrent van A Taste of Romance? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Taste of Romance te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Taste of Romance trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Taste of Romance. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.