A Taste of Romance
%
66

A Taste of Romance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Taste of Romance

Moeite met waar je nou A Taste of Romance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Taste of Romance

Samenvatting

De nogal gespannen Sara Westbrook is chef kok en mede-eigenaar van de kleine Franse bistro Chez Varenne. Als een groep ruige brandweermannen, onder leiding van ex-brandweerman Gill Callahan en zijn vriend Danny Marsh, het restaurant The Five Alarm Grill openen naast Chez Varenne, krijgt de kleine bistro het moeilijk, terwijl het grote restaurant zeer succesvol wordt. Dan ontmoet Sara Hannah, het tienjarige dochtertje van Gill, die net als zij zelf zonder moeder opgroeit. Al gauw probeert Hannah Sara aan Gill te koppelen.

Regisseur en acteurs

 • Lee Rose portrait

  Lee Rose

  Director

 • Teri Polo portait

  Teri Polo

  Sara Westbrook

 • James Patrick Stuart portait

  James Patrick Stuart

  Gill Callahan

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Hannah Callahan

 • Alexander Bedria portait

  Alexander Bedria

  Officer Ramirez

 • Jack Conley portait

  Jack Conley

  Chief

 • Ashley Cusato portait

  Ashley Cusato

  Jane

 • Simone Cook portait

  Simone Cook

  Elise

 • Amandla Stenberg portait

  Amandla Stenberg

  Taylor

 • Peggy Dunne portrait

  Peggy Dunne

  Customer #2

 • Dana Foist portait

  Dana Foist

  Customer #4

 • Mercy Malick portrait

  Mercy Malick

  News Producer

 • Veronica Parks portait

  Veronica Parks

  Hot Date

Trailers

A Taste of Romance

Wil je A Taste of Romance kijken? De movie van Lee Rose uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Taste of Romance op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Taste of Romance met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Taste of Romance downloaden

Het downloaden van A Taste of Romance is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Taste of Romance ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Taste of Romance streamen

Het streamen van A Taste of Romance heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Taste of Romance online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Taste of Romance kijkt. Ideaal!

A Taste of Romance torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Taste of Romance. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Taste of Romance trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Taste of Romance voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.