A Taste of Romance
%
66

A Taste of Romance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Taste of Romance

Moeite met waar je nou A Taste of Romance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Taste of Romance

Samenvatting

De nogal gespannen Sara Westbrook is chef kok en mede-eigenaar van de kleine Franse bistro Chez Varenne. Als een groep ruige brandweermannen, onder leiding van ex-brandweerman Gill Callahan en zijn vriend Danny Marsh, het restaurant The Five Alarm Grill openen naast Chez Varenne, krijgt de kleine bistro het moeilijk, terwijl het grote restaurant zeer succesvol wordt. Dan ontmoet Sara Hannah, het tienjarige dochtertje van Gill, die net als zij zelf zonder moeder opgroeit. Al gauw probeert Hannah Sara aan Gill te koppelen.

Regisseur en acteurs

 • Lee Rose portrait

  Lee Rose

  Director

 • Teri Polo portait

  Teri Polo

  Sara Westbrook

 • James Patrick Stuart portait

  James Patrick Stuart

  Gill Callahan

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Hannah Callahan

 • Alexander Bedria portait

  Alexander Bedria

  Officer Ramirez

 • Jack Conley portait

  Jack Conley

  Chief

 • Ashley Cusato portait

  Ashley Cusato

  Jane

 • Simone Cook portait

  Simone Cook

  Elise

 • Amandla Stenberg portait

  Amandla Stenberg

  Taylor

 • Peggy Dunne portrait

  Peggy Dunne

  Customer #2

 • Dana Foist portait

  Dana Foist

  Customer #4

 • Mercy Malick portrait

  Mercy Malick

  News Producer

 • Veronica Parks portait

  Veronica Parks

  Hot Date

Trailers

A Taste of Romance

Zin om A Taste of Romance lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Taste of Romance te bekijken voor je op een rijtje.

A Taste of Romance downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Taste of Romance downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Taste of Romance. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Taste of Romance er ook in SD heel goed uit.

A Taste of Romance streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Taste of Romance net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Taste of Romance hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Taste of Romance helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Taste of Romance torrent

Denk je dat je om A Taste of Romance te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Taste of Romance trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Taste of Romance de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.