A Taste of Romance
%
66

A Taste of Romance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Taste of Romance

Moeite met waar je nou A Taste of Romance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Taste of Romance

Samenvatting

De nogal gespannen Sara Westbrook is chef kok en mede-eigenaar van de kleine Franse bistro Chez Varenne. Als een groep ruige brandweermannen, onder leiding van ex-brandweerman Gill Callahan en zijn vriend Danny Marsh, het restaurant The Five Alarm Grill openen naast Chez Varenne, krijgt de kleine bistro het moeilijk, terwijl het grote restaurant zeer succesvol wordt. Dan ontmoet Sara Hannah, het tienjarige dochtertje van Gill, die net als zij zelf zonder moeder opgroeit. Al gauw probeert Hannah Sara aan Gill te koppelen.

Regisseur en acteurs

 • Lee Rose portrait

  Lee Rose

  Director

 • Teri Polo portait

  Teri Polo

  Sara Westbrook

 • James Patrick Stuart portait

  James Patrick Stuart

  Gill Callahan

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Hannah Callahan

 • Alexander Bedria portait

  Alexander Bedria

  Officer Ramirez

 • Jack Conley portait

  Jack Conley

  Chief

 • Ashley Cusato portait

  Ashley Cusato

  Jane

 • Simone Cook portait

  Simone Cook

  Elise

 • Amandla Stenberg portait

  Amandla Stenberg

  Taylor

 • Peggy Dunne portrait

  Peggy Dunne

  Customer #2

 • Dana Foist portait

  Dana Foist

  Customer #4

 • Mercy Malick portrait

  Mercy Malick

  News Producer

 • Veronica Parks portait

  Veronica Parks

  Hot Date

Trailers

A Taste of Romance

Op zoek naar A Taste of Romance? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Taste of Romance streamen

Het streamen van movies als A Taste of Romance heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Taste of Romance waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Taste of Romance dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Taste of Romance downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Taste of Romance te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Taste of Romance torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Taste of Romance trailer

Weet je nog niet zeker of A Taste of Romance jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.