A Teacher
%
48

A Teacher

Nu kijken

Kijk A Teacher

Moeite met waar je nou A Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Teacher

Samenvatting

Film1 Sundance Channel - Het leven van een jonge lerares komt onder druk te staan in de nasleep van een verhouding met een van haar leerlingen op de middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Hannah Fidell portait

  Hannah Fidell

  Director

 • Lindsay Burdge portait

  Lindsay Burdge

  Diana Watts

 • Will Brittain portait

  Will Brittain

  Eric Tull

 • Jennifer Prediger portait

  Jennifer Prediger

  Sophia

 • Jonny Mars portrait

  Jonny Mars

  Hunter Watts

 • Julie Dell Phillips portrait

  Julie Dell Phillips

  Jessica

 • Chris Doubek portait

  Chris Doubek

  Eric's father

 • Michael J. Wilson portrait

  Michael J. Wilson

  Sophia's brother

A Teacher

Zin om A Teacher lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Teacher te bekijken voor je op een rijtje.

A Teacher downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Teacher downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Teacher. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Teacher er ook in SD heel goed uit.

A Teacher streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Teacher net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Teacher hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Teacher helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Teacher torrent

Denk je dat je om A Teacher te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Teacher trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Teacher de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.