A Teacher
%
48

A Teacher

Nu kijken

Kijk A Teacher

Moeite met waar je nou A Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Teacher

Samenvatting

Film1 Sundance Channel - Het leven van een jonge lerares komt onder druk te staan in de nasleep van een verhouding met een van haar leerlingen op de middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Hannah Fidell portait

  Hannah Fidell

  Director

 • Lindsay Burdge portait

  Lindsay Burdge

  Diana Watts

 • Will Brittain portait

  Will Brittain

  Eric Tull

 • Jennifer Prediger portait

  Jennifer Prediger

  Sophia

 • Jonny Mars portrait

  Jonny Mars

  Hunter Watts

 • Julie Dell Phillips portrait

  Julie Dell Phillips

  Jessica

 • Chris Doubek portait

  Chris Doubek

  Eric's father

 • Michael J. Wilson portrait

  Michael J. Wilson

  Sophia's brother

A Teacher

Wil je A Teacher kijken? De movie van Hannah Fidell uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Teacher op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Teacher met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Teacher downloaden

Het downloaden van A Teacher is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Teacher ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Teacher streamen

Het streamen van A Teacher heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Teacher online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Teacher kijkt. Ideaal!

A Teacher torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Teacher. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Teacher trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Teacher voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.