A Teacher
%
48

A Teacher

Nu kijken

Kijk A Teacher

Moeite met waar je nou A Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Teacher

Samenvatting

Film1 Sundance Channel - Het leven van een jonge lerares komt onder druk te staan in de nasleep van een verhouding met een van haar leerlingen op de middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Hannah Fidell portait

  Hannah Fidell

  Director

 • Lindsay Burdge portait

  Lindsay Burdge

  Diana Watts

 • Will Brittain portait

  Will Brittain

  Eric Tull

 • Jennifer Prediger portait

  Jennifer Prediger

  Sophia

 • Jonny Mars portrait

  Jonny Mars

  Hunter Watts

 • Julie Dell Phillips portrait

  Julie Dell Phillips

  Jessica

 • Chris Doubek portait

  Chris Doubek

  Eric's father

 • Michael J. Wilson portrait

  Michael J. Wilson

  Sophia's brother

A Teacher

Benieuwd naar A Teacher? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Teacher kunt bekijken.

A Teacher streamen

Wil je A Teacher streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Teacher gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Teacher downloaden

movies als A Teacher kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Teacher. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Teacher. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Teacher torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Teacher te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Teacher trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Teacher je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!