A Teacher
%
48

A Teacher

Nu kijken

Kijk A Teacher

Moeite met waar je nou A Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Teacher

Samenvatting

Film1 Sundance Channel - Het leven van een jonge lerares komt onder druk te staan in de nasleep van een verhouding met een van haar leerlingen op de middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Hannah Fidell portait

  Hannah Fidell

  Director

 • Lindsay Burdge portait

  Lindsay Burdge

  Diana Watts

 • Will Brittain portait

  Will Brittain

  Eric Tull

 • Jennifer Prediger portait

  Jennifer Prediger

  Sophia

 • Jonny Mars portrait

  Jonny Mars

  Hunter Watts

 • Julie Dell Phillips portrait

  Julie Dell Phillips

  Jessica

 • Chris Doubek portait

  Chris Doubek

  Eric's father

 • Michael J. Wilson portrait

  Michael J. Wilson

  Sophia's brother

A Teacher

A Teacher streamen

A Teacher streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Teacher downloaden

Zin om A Teacher te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Teacher te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Teacher torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Teacher makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Teacher trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Teacher jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.