A Teacher
%
48

A Teacher

Nu kijken

Kijk A Teacher

Moeite met waar je nou A Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Teacher

Samenvatting

Film1 Sundance Channel - Het leven van een jonge lerares komt onder druk te staan in de nasleep van een verhouding met een van haar leerlingen op de middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Hannah Fidell portait

  Hannah Fidell

  Director

 • Lindsay Burdge portait

  Lindsay Burdge

  Diana Watts

 • Will Brittain portait

  Will Brittain

  Eric Tull

 • Jennifer Prediger portait

  Jennifer Prediger

  Sophia

 • Jonny Mars portrait

  Jonny Mars

  Hunter Watts

 • Julie Dell Phillips portrait

  Julie Dell Phillips

  Jessica

 • Chris Doubek portait

  Chris Doubek

  Eric's father

 • Michael J. Wilson portrait

  Michael J. Wilson

  Sophia's brother

A Teacher

Wil je A Teacher kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Teacher streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Teacher niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Teacher zelfs gratis bekijken.

A Teacher downloaden

Wil je A Teacher ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Teacher overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Teacher torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Teacher is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Teacher trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Teacher de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.