Öteki Taraf

Öteki Taraf

Nu kijken

Kijk Öteki Taraf

Moeite met waar je nou Öteki Taraf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Öteki Taraf

Samenvatting

CETIN (Özcan Deniz) heeft al een lange tijd niets gehoord van zijn ex-vriendin ECE (Aslı Enver) en hij probeert zijn ellende te dimmen met zijn ex-vriendin SARA (Meryem Uzerli) wie eigenlijk ze uit elkaar heeft gehaald. Sara denkt de man die zij als een obsessie in haar leven wil eindelijk heeft overtuigd en Cetin probeert Ece te vergeten maar hun leven botst tegen rare gebeurtenissen in hun oud huis. De hoofdrolspelers en de kijkers zullen soms bang worden, van elkaar twijfelen en in een avontuur vol geheimen en spanning worden getrokken.

Regisseur en acteurs

 • Özcan Deniz portrait

  Özcan Deniz

  Director

 • Özcan Deniz portrait

  Özcan Deniz

  Actor

 • Meryem Uzerli portrait

  Meryem Uzerli

  Actor

 • Asli Enver portrait

  Asli Enver

  Actor

 • Osman Wöber portrait

  Osman Wöber

  Actor

Öteki Taraf

Zin om Öteki Taraf lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Öteki Taraf te bekijken voor je op een rijtje.

Öteki Taraf downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Öteki Taraf downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Öteki Taraf. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Öteki Taraf er ook in SD heel goed uit.

Öteki Taraf streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Öteki Taraf net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Öteki Taraf hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Öteki Taraf helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Öteki Taraf torrent

Denk je dat je om Öteki Taraf te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Öteki Taraf trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Öteki Taraf de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.