Öteki Taraf

Öteki Taraf

Nu kijken

Kijk Öteki Taraf

Moeite met waar je nou Öteki Taraf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Öteki Taraf

Samenvatting

CETIN (Özcan Deniz) heeft al een lange tijd niets gehoord van zijn ex-vriendin ECE (Aslı Enver) en hij probeert zijn ellende te dimmen met zijn ex-vriendin SARA (Meryem Uzerli) wie eigenlijk ze uit elkaar heeft gehaald. Sara denkt de man die zij als een obsessie in haar leven wil eindelijk heeft overtuigd en Cetin probeert Ece te vergeten maar hun leven botst tegen rare gebeurtenissen in hun oud huis. De hoofdrolspelers en de kijkers zullen soms bang worden, van elkaar twijfelen en in een avontuur vol geheimen en spanning worden getrokken.

Regisseur en acteurs

 • Özcan Deniz portrait

  Özcan Deniz

  Director

 • Özcan Deniz portrait

  Özcan Deniz

  Actor

 • Meryem Uzerli portrait

  Meryem Uzerli

  Actor

 • Asli Enver portrait

  Asli Enver

  Actor

 • Osman Wöber portrait

  Osman Wöber

  Actor

Öteki Taraf

Veel gehoord over Öteki Taraf en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Öteki Taraf heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Öteki Taraf streamen

Wil je Öteki Taraf, de movie met Özcan Deniz, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Öteki Taraf zelfs gratis kijken.

Öteki Taraf downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Öteki Taraf ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Öteki Taraf er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Öteki Taraf torrent

Op zoek naar een torrent van Öteki Taraf? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Öteki Taraf te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Öteki Taraf trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Öteki Taraf. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.