Öteki Taraf

Öteki Taraf

Nu kijken

Kijk Öteki Taraf

Moeite met waar je nou Öteki Taraf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Öteki Taraf

Samenvatting

CETIN (Özcan Deniz) heeft al een lange tijd niets gehoord van zijn ex-vriendin ECE (Aslı Enver) en hij probeert zijn ellende te dimmen met zijn ex-vriendin SARA (Meryem Uzerli) wie eigenlijk ze uit elkaar heeft gehaald. Sara denkt de man die zij als een obsessie in haar leven wil eindelijk heeft overtuigd en Cetin probeert Ece te vergeten maar hun leven botst tegen rare gebeurtenissen in hun oud huis. De hoofdrolspelers en de kijkers zullen soms bang worden, van elkaar twijfelen en in een avontuur vol geheimen en spanning worden getrokken.

Regisseur en acteurs

 • Özcan Deniz portrait

  Özcan Deniz

  Director

 • Özcan Deniz portrait

  Özcan Deniz

  Actor

 • Meryem Uzerli portrait

  Meryem Uzerli

  Actor

 • Asli Enver portrait

  Asli Enver

  Actor

 • Osman Wöber portrait

  Osman Wöber

  Actor

Öteki Taraf

Benieuwd naar Öteki Taraf? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Öteki Taraf kunt bekijken.

Öteki Taraf streamen

Wil je Öteki Taraf streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Öteki Taraf gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Öteki Taraf downloaden

movies als Öteki Taraf kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Öteki Taraf. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Öteki Taraf. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Öteki Taraf torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Öteki Taraf te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Öteki Taraf trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Öteki Taraf je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!