A Thousand Words
%
59

A Thousand Words

Nu kijken

Kijk A Thousand Words

Moeite met waar je nou A Thousand Words moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Thousand Words

Samenvatting

Fast-talking Jack McCall (Eddie Murphy) says whatever it takes to close a deal. But after stretching the truth with a spiritual guru, he suddenly finds his life depending on a magical tree with 1,000 leaves...one for every word he has left. Now Jack's got to stop talking and conjure up some outrageous ways to communicate or he's a goner. See why A Thousand Words is the hilarious, feel-good comedy that has it all: "great cast, great laughs [and a] great time!"

A Thousand Words

Zin om A Thousand Words lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Thousand Words te bekijken voor je op een rijtje.

A Thousand Words downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Thousand Words downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Thousand Words. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Thousand Words er ook in SD heel goed uit.

A Thousand Words streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Thousand Words net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Thousand Words hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Thousand Words helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Thousand Words torrent

Denk je dat je om A Thousand Words te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Thousand Words trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Thousand Words de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.