A Time to Live, a Time to Die
%
79

A Time to Live, a Time to Die

Kijk A Time to Live, a Time to Die

Moeite met waar je nou A Time to Live, a Time to Die moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bij de première van The Assassin, de nieuwste film van de Taiwanese regisseur Hou Hsia-hsien, brengt EYE twee van zijn vroegere films uit in de theaters. Hou's autobiografische meesterwerk A Time to Live and a Time to Die was in de Parool-Top Tien Aller Tijden van 1995 de door filmmakers vaakst genoemde film. Hou filmt zijn jeugd in de jaren vijftig en zestig tegen de achtergrond van de Taiwanese geschiedenis. Zijn familiekroniek heeft documentaire trekken, maar is tegelijkertijd een indringend drama. Hou Hsia-hsien (1947), wiens ouders na de overwinning van Mao naar Taiwan vluchtten, groeide op bij een militaire basis in het zuiden van Taiwan. De jaren zestig en zeventig waren tijden van sociale en politieke omwentelingen; industrialisatie en urbanisatie brachten Taiwan welvaart, maar in de toenemend Westers georiënteerde gingen oude tradities en gebruiken verloren. In een geraffineerde visuele stijl brengt Hou Hsiao-hsien de gevoelswereld van het kind en de adolescent tot uitdrukking, reden waarom de film wel een "cinematografisch gedicht" is genoemd. Met Anshun You en Feng Tian.

Regisseur en acteurs

 • Hou Hsiao-hsien portait

  Hou Hsiao-hsien

  Director

 • Tien Feng portait

  Tien Feng

  Hou Fen Ming

 • Mei Fang portrait

  Mei Fang

  Ming's wife

 • Tang Ru-Yun portrait

  Tang Ru-Yun

  Ming's mother

 • Hsiao Ai portrait

  Hsiao Ai

  Hsiao's sister

 • Yu An-Shun portrait

  Yu An-Shun

  Ah Ha / Ah Hsiao

 • Hsin Shu-Fen portrait

  Hsin Shu-Fen

  Hsiao's love interest

 • Ng Siu-Ying portrait

  Ng Siu-Ying

  Actor

 • Grace Chen Shu-Fang portrait

  Grace Chen Shu-Fang

  Actor

 • Hu Hsiang-Ping portrait

  Hu Hsiang-Ping

  Actor

 • Lam Shung-Man portrait

  Lam Shung-Man

  Actor

 • Chan Hon-Man portrait

  Chan Hon-Man

  Actor

 • Kao Chung-Li portrait

  Kao Chung-Li

  Actor

 • Luo Cheng-Ye portrait

  Luo Cheng-Ye

  Actor

 • Cheung Ning portrait

  Cheung Ning

  Actor

 • Jim Tao portrait

  Jim Tao

  Actor

 • Yang Li-Yin portrait

  Yang Li-Yin

  Actor

A Time to Live, a Time to Die

Zin om A Time to Live, a Time to Die lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Time to Live, a Time to Die te bekijken voor je op een rijtje.

A Time to Live, a Time to Die downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Time to Live, a Time to Die downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Time to Live, a Time to Die. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Time to Live, a Time to Die er ook in SD heel goed uit.

A Time to Live, a Time to Die streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Time to Live, a Time to Die net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Time to Live, a Time to Die hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Time to Live, a Time to Die helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Time to Live, a Time to Die torrent

Denk je dat je om A Time to Live, a Time to Die te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Time to Live, a Time to Die trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Time to Live, a Time to Die de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.