A Touch of Sin
%
72

A Touch of Sin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Touch of Sin

Moeite met waar je nou A Touch of Sin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Touch of Sin

Samenvatting

Een mijnwerker die boos is op de corrupte dorpsbestuurders besluit om over te gaan tot actie. Een migrantenarbeider ontdekt de oneindige mogelijkheden van zijn vuurwapen. Een receptioniste in een sauna wordt tot het uiterste gedreven door de beledigingen van een rijke klant. Een jonge fabrieksarbeider gaat van baan naar baan en probeert zijn leven te verbeteren. Vier personen, vier provincies, één en dezelfde reflectie op het hedendaagse China; een economische reus die langzaam wordt uitgehold door geweld.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Jiang Wu portait

  Jiang Wu

  Dahai

 • Wang Baoqiang portait

  Wang Baoqiang

  Zhou San

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Xiao Yu

 • Luo Lanshan portrait

  Luo Lanshan

  Xiao Hui

 • Zhang Jia-Yi portait

  Zhang Jia-Yi

  Xiao Yu's lover

Trailers

A Touch of Sin

Op zoek naar A Touch of Sin? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Touch of Sin streamen

Het streamen van movies als A Touch of Sin heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Touch of Sin waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Touch of Sin dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Touch of Sin downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Touch of Sin te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Touch of Sin torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Touch of Sin trailer

Weet je nog niet zeker of A Touch of Sin jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.