A Touch of Sin
%
72

A Touch of Sin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Touch of Sin

Moeite met waar je nou A Touch of Sin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Touch of Sin

Samenvatting

Een mijnwerker die boos is op de corrupte dorpsbestuurders besluit om over te gaan tot actie. Een migrantenarbeider ontdekt de oneindige mogelijkheden van zijn vuurwapen. Een receptioniste in een sauna wordt tot het uiterste gedreven door de beledigingen van een rijke klant. Een jonge fabrieksarbeider gaat van baan naar baan en probeert zijn leven te verbeteren. Vier personen, vier provincies, één en dezelfde reflectie op het hedendaagse China; een economische reus die langzaam wordt uitgehold door geweld.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Jiang Wu portait

  Jiang Wu

  Dahai

 • Wang Baoqiang portait

  Wang Baoqiang

  Zhou San

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Xiao Yu

 • Luo Lanshan portrait

  Luo Lanshan

  Xiao Hui

 • Zhang Jia-Yi portait

  Zhang Jia-Yi

  Xiao Yu's lover

Trailers

A Touch of Sin

Wil je A Touch of Sin kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Touch of Sin streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Touch of Sin niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Touch of Sin zelfs gratis bekijken.

A Touch of Sin downloaden

Wil je A Touch of Sin ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Touch of Sin overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Touch of Sin torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Touch of Sin is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Touch of Sin trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Touch of Sin de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.