A Touch of Sin
%
72

A Touch of Sin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Touch of Sin

Moeite met waar je nou A Touch of Sin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Touch of Sin

Samenvatting

Een mijnwerker die boos is op de corrupte dorpsbestuurders besluit om over te gaan tot actie. Een migrantenarbeider ontdekt de oneindige mogelijkheden van zijn vuurwapen. Een receptioniste in een sauna wordt tot het uiterste gedreven door de beledigingen van een rijke klant. Een jonge fabrieksarbeider gaat van baan naar baan en probeert zijn leven te verbeteren. Vier personen, vier provincies, één en dezelfde reflectie op het hedendaagse China; een economische reus die langzaam wordt uitgehold door geweld.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Jiang Wu portait

  Jiang Wu

  Dahai

 • Wang Baoqiang portait

  Wang Baoqiang

  Zhou San

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Xiao Yu

 • Luo Lanshan portrait

  Luo Lanshan

  Xiao Hui

 • Zhang Jia-Yi portait

  Zhang Jia-Yi

  Xiao Yu's lover

Trailers

A Touch of Sin

Benieuwd naar A Touch of Sin? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Touch of Sin kunt bekijken.

A Touch of Sin streamen

Wil je A Touch of Sin streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Touch of Sin gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Touch of Sin downloaden

movies als A Touch of Sin kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Touch of Sin. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Touch of Sin. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Touch of Sin torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Touch of Sin te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Touch of Sin trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Touch of Sin je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!