A Touch of Sin
%
72

A Touch of Sin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Touch of Sin

Moeite met waar je nou A Touch of Sin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Touch of Sin

Samenvatting

Een mijnwerker die boos is op de corrupte dorpsbestuurders besluit om over te gaan tot actie. Een migrantenarbeider ontdekt de oneindige mogelijkheden van zijn vuurwapen. Een receptioniste in een sauna wordt tot het uiterste gedreven door de beledigingen van een rijke klant. Een jonge fabrieksarbeider gaat van baan naar baan en probeert zijn leven te verbeteren. Vier personen, vier provincies, één en dezelfde reflectie op het hedendaagse China; een economische reus die langzaam wordt uitgehold door geweld.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Jiang Wu portait

  Jiang Wu

  Dahai

 • Wang Baoqiang portait

  Wang Baoqiang

  Zhou San

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Xiao Yu

 • Luo Lanshan portrait

  Luo Lanshan

  Xiao Hui

 • Zhang Jia-Yi portait

  Zhang Jia-Yi

  Xiao Yu's lover

Trailers

A Touch of Sin

Veel gehoord over A Touch of Sin en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Touch of Sin heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Touch of Sin streamen

Wil je A Touch of Sin, de movie met Jiang Wu, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Touch of Sin zelfs gratis kijken.

A Touch of Sin downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Touch of Sin ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Touch of Sin er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Touch of Sin torrent

Op zoek naar een torrent van A Touch of Sin? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Touch of Sin te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Touch of Sin trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Touch of Sin. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.