A Tribute to Alvin Ailey
%
74

A Tribute to Alvin Ailey

Kijk A Tribute to Alvin Ailey

Moeite met waar je nou A Tribute to Alvin Ailey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alvin Ailey's legacy as one of the world's premier choreographers endures through this performance of three signature works: "For Bird with Love," "Memoria" and "Witness." Gary DeLoatch dances the title role in the first piece, a Charlie Parker tribute; April Berry appears in the second piece, Ailey's love letter to friend Joyce Tisler; and Marilyn Banks dances the third number, a solo piece. Artistic director Judith Jamison introduces the works.

A Tribute to Alvin Ailey

Zin om A Tribute to Alvin Ailey lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Tribute to Alvin Ailey te bekijken voor je op een rijtje.

A Tribute to Alvin Ailey downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Tribute to Alvin Ailey downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Tribute to Alvin Ailey. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Tribute to Alvin Ailey er ook in SD heel goed uit.

A Tribute to Alvin Ailey streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Tribute to Alvin Ailey net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Tribute to Alvin Ailey hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Tribute to Alvin Ailey helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Tribute to Alvin Ailey torrent

Denk je dat je om A Tribute to Alvin Ailey te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Tribute to Alvin Ailey trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Tribute to Alvin Ailey de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.