A United Kingdom
%
68

A United Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A United Kingdom

Moeite met waar je nou A United Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A United Kingdom

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een betere wereld, hij door haar verlangen deze wereld te omarmen. Ondanks hun verschillen zijn ze elkaars gelijken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families, maar ook van de Britse en zelfs Zuid Afrikaanse regering. Het idee van een biraciaal echtpaar dat het buurland regeert van een republiek waar onlangs de apartheid werd ingevoerd is ondenkbaar. Diplomatieke druk of niet, Seretse en Ruth twijfelen nooit aan hun liefde voor elkaar. De strijd voor een leven samen veranderde hun land voor eeuwig, en inspireerde de wereld. A United Kingdom is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Amma Asante portait

  Amma Asante

  Director

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Seretse Khama

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Ruth Williams

 • Jack Davenport portait

  Jack Davenport

  Alistair Canning

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Rufus Lancaster

 • Terry Pheto portait

  Terry Pheto

  Naledi Khama

 • Laura Carmichael portait

  Laura Carmichael

  Muriel Williams

 • Charlotte Hope portait

  Charlotte Hope

  Olivia Lancaster

 • Jessica Oyelowo portait

  Jessica Oyelowo

  Lady Lilly Canning

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  George Williams

 • Arnold Oceng portait

  Arnold Oceng

  Charles

Trailers

A United Kingdom

Zin om A United Kingdom lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A United Kingdom te bekijken voor je op een rijtje.

A United Kingdom downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A United Kingdom downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A United Kingdom. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A United Kingdom er ook in SD heel goed uit.

A United Kingdom streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A United Kingdom net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A United Kingdom hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A United Kingdom helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A United Kingdom torrent

Denk je dat je om A United Kingdom te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A United Kingdom trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A United Kingdom de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.