A United Kingdom
%
68

A United Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A United Kingdom

Moeite met waar je nou A United Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A United Kingdom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet, zelfs bij de Zuid Afrikaanse regering. Het idee van een biraciaal echtpaar dat het buurland regeert van een republiek waar onlangs de apartheid werd ingevoerd is ondenkbaar. De strijd voor een leven samen veranderde hun land voor eeuwig, en inspireerde de wereld.

Regisseur en acteurs

 • Amma Asante portait

  Amma Asante

  Director

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Seretse Khama

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Ruth Williams

 • Jack Davenport portait

  Jack Davenport

  Alistair Canning

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Rufus Lancaster

 • Terry Pheto portait

  Terry Pheto

  Naledi Khama

 • Laura Carmichael portait

  Laura Carmichael

  Muriel Williams

 • Charlotte Hope portait

  Charlotte Hope

  Olivia Lancaster

 • Jessica Oyelowo portait

  Jessica Oyelowo

  Lady Lilly Canning

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  George Williams

 • Arnold Oceng portait

  Arnold Oceng

  Charles

Trailers

A United Kingdom

Benieuwd naar A United Kingdom? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A United Kingdom kunt bekijken.

A United Kingdom streamen

Wil je A United Kingdom streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A United Kingdom gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A United Kingdom downloaden

movies als A United Kingdom kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A United Kingdom. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A United Kingdom. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A United Kingdom torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A United Kingdom te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A United Kingdom trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A United Kingdom je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!