A United Kingdom
%
68

A United Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A United Kingdom

Moeite met waar je nou A United Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A United Kingdom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In 1947 doet de Botswaanse prins veel stof opwaaien door te willen trouwen met de blanke Ruth. Ze stuiten niet enkel op verzet van hun families maar zelfs van de Britse en Zuid-Afrikaanse regeringen.

Regisseur en acteurs

 • Amma Asante portait

  Amma Asante

  Director

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Seretse Khama

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Ruth Williams

 • Jack Davenport portait

  Jack Davenport

  Alistair Canning

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Rufus Lancaster

 • Terry Pheto portait

  Terry Pheto

  Naledi Khama

 • Laura Carmichael portait

  Laura Carmichael

  Muriel Williams

 • Charlotte Hope portait

  Charlotte Hope

  Olivia Lancaster

 • Jessica Oyelowo portait

  Jessica Oyelowo

  Lady Lilly Canning

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  George Williams

 • Arnold Oceng portait

  Arnold Oceng

  Charles

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

A United Kingdom

Zin om A United Kingdom lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A United Kingdom te bekijken voor je op een rijtje.

A United Kingdom downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A United Kingdom downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A United Kingdom. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A United Kingdom er ook in SD heel goed uit.

A United Kingdom streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A United Kingdom net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A United Kingdom hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A United Kingdom helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A United Kingdom torrent

Denk je dat je om A United Kingdom te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A United Kingdom trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A United Kingdom de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.