A United Kingdom

A United Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A United Kingdom

Moeite met waar je nou A United Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A United Kingdom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een betere wereld, hij door haar verlangen deze wereld te omarmen. Ondanks hun verschillen zijn ze elkaars gelijken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families, maar ook van de Britse en zelfs Zuid Afrikaanse regering. Het idee van een biraciaal echtpaar dat het buurland regeert van een republiek waar onlangs de apartheid werd ingevoerd is ondenkbaar. Diplomatieke druk of niet, Seretse en Ruth twijfelen nooit aan hun liefde voor elkaar. De strijd voor een leven samen veranderde hun land voor eeuwig, en inspireerde de wereld. A United Kingdom is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Amma Asante portait

  Amma Asante

  Director

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Seretse Khama

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Ruth Williams

 • Jack Davenport portait

  Jack Davenport

  Alistair Canning

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Rufus Lancaster

 • Terry Pheto portait

  Terry Pheto

  Naledi Khama

 • Laura Carmichael portait

  Laura Carmichael

  Muriel Williams

 • Charlotte Hope portait

  Charlotte Hope

  Olivia Lancaster

 • Jessica Oyelowo portait

  Jessica Oyelowo

  Lady Lilly Canning

 • Nicholas Lyndhurst portait

  Nicholas Lyndhurst

  George Williams

 • Arnold Oceng portait

  Arnold Oceng

  Charles

Trailers

A United Kingdom

Zin om naar A United Kingdom te kijken? Ga A United Kingdom dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A United Kingdom te kunnen zien.

A United Kingdom torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A United Kingdom toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A United Kingdom. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A United Kingdom streamen

A United Kingdom is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A United Kingdom lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A United Kingdom kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A United Kingdom in de bioscoop

Ook A United Kingdom laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A United Kingdom trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A United Kingdom.