A Very Murray Christmas
%
55

A Very Murray Christmas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Very Murray Christmas

Moeite met waar je nou A Very Murray Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Very Murray Christmas

Samenvatting

Bill Murray rounds up an all-star cast for an evening of music, mischief and barroom camaraderie in this irreverent twist on holiday variety shows.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Coppola portrait

  Sofia Coppola

  director

 • Phoenix portrait

  Phoenix

  actor

 • Jenny Lewis portrait

  Jenny Lewis

  actor

 • Paul Shaffer portrait

  Paul Shaffer

  actor

 • Jason Schwartzman portrait

  Jason Schwartzman

  actor

 • Rashida Jones portrait

  Rashida Jones

  actor

 • Maya Rudolph portrait

  Maya Rudolph

  actor

 • Michael Cera portrait

  Michael Cera

  actor

 • Amy Poehler portrait

  Amy Poehler

  actor

 • Chris Rock portrait

  Chris Rock

  actor

 • George Clooney portrait

  George Clooney

  actor

 • Miley Cyrus portrait

  Miley Cyrus

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

Trailers

A Very Murray Christmas

Zin om A Very Murray Christmas lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Very Murray Christmas te bekijken voor je op een rijtje.

A Very Murray Christmas downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Very Murray Christmas downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Very Murray Christmas. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Very Murray Christmas er ook in SD heel goed uit.

A Very Murray Christmas streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Very Murray Christmas net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Very Murray Christmas hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Very Murray Christmas helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Very Murray Christmas torrent

Denk je dat je om A Very Murray Christmas te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Very Murray Christmas trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Very Murray Christmas de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.