A Very Sordid Wedding
%
60

A Very Sordid Wedding

Nu kijken

Kijk A Very Sordid Wedding

Moeite met waar je nou A Very Sordid Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Very Sordid Wedding

Samenvatting

Marriage equality comes to small town Texas. A serial killer, drag queens and a dysfunctional family collide driving toward an explosive night. Meanwhile, a memorial service at a bar and an Anti-Equality rally at a church both go off the rails.

Regisseur en acteurs

 • Del Shores portait

  Del Shores

  Director

 • Bonnie Bedelia portait

  Bonnie Bedelia

  Latrelle Williamson

 • Leslie Jordan portait

  Leslie Jordan

  Earl "Brother Boy" Ingram

 • Caroline Rhea portait

  Caroline Rhea

  Noleta Nthercott

 • Dale Dickey portait

  Dale Dickey

  Aunt Sissy Hickey

 • Ann Walker portrait

  Ann Walker

  LaVonda DuPree

 • Blake McIver Ewing portrait

  Blake McIver Ewing

  Reverend Peter

 • Alec Mapa portait

  Alec Mapa

  Marty Wells

 • Lorna Scott portait

  Lorna Scott

  Vera Lisso

 • Emerson Collins portait

  Emerson Collins

  Billy Joe Dobson

 • Newell Alexander portait

  Newell Alexander

  Wardell Owens

 • Whoopi Goldberg portait

  Whoopi Goldberg

  Abernatha Coleman

A Very Sordid Wedding

Wil je A Very Sordid Wedding kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Very Sordid Wedding streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Very Sordid Wedding niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Very Sordid Wedding zelfs gratis bekijken.

A Very Sordid Wedding downloaden

Wil je A Very Sordid Wedding ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Very Sordid Wedding overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Very Sordid Wedding torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Very Sordid Wedding is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Very Sordid Wedding trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Very Sordid Wedding de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.