A Very Sordid Wedding
%
60

A Very Sordid Wedding

Nu kijken

Kijk A Very Sordid Wedding

Moeite met waar je nou A Very Sordid Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Very Sordid Wedding

Samenvatting

Marriage equality comes to small town Texas. A serial killer, drag queens and a dysfunctional family collide driving toward an explosive night. Meanwhile, a memorial service at a bar and an Anti-Equality rally at a church both go off the rails.

Regisseur en acteurs

 • Del Shores portait

  Del Shores

  Director

 • Bonnie Bedelia portait

  Bonnie Bedelia

  Latrelle Williamson

 • Leslie Jordan portait

  Leslie Jordan

  Earl "Brother Boy" Ingram

 • Caroline Rhea portait

  Caroline Rhea

  Noleta Nthercott

 • Dale Dickey portait

  Dale Dickey

  Aunt Sissy Hickey

 • Ann Walker portrait

  Ann Walker

  LaVonda DuPree

 • Blake McIver Ewing portrait

  Blake McIver Ewing

  Reverend Peter

 • Alec Mapa portait

  Alec Mapa

  Marty Wells

 • Lorna Scott portait

  Lorna Scott

  Vera Lisso

 • Emerson Collins portait

  Emerson Collins

  Billy Joe Dobson

 • Newell Alexander portait

  Newell Alexander

  Wardell Owens

 • Whoopi Goldberg portait

  Whoopi Goldberg

  Abernatha Coleman

A Very Sordid Wedding

Op zoek naar A Very Sordid Wedding? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Very Sordid Wedding streamen

Het streamen van movies als A Very Sordid Wedding heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Very Sordid Wedding waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Very Sordid Wedding dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Very Sordid Wedding downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Very Sordid Wedding te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Very Sordid Wedding torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Very Sordid Wedding trailer

Weet je nog niet zeker of A Very Sordid Wedding jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.