A Walk in the Clouds
%
66

A Walk in the Clouds

Kijk A Walk in the Clouds

Moeite met waar je nou A Walk in the Clouds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Paul Sutton, een WOII-veteraan, valt voor een zwangere, ongetrouwde vrouw die hem tijdens hun eerste ontmoeting overhaalt zich voor te doen als haar man.

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Aráu portait

  Alfonso Aráu

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Paul Sutton

 • Aitana Sánchez-Gijón portait

  Aitana Sánchez-Gijón

  Victoria Aragón

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Don Pedro Aragón

 • Angélica Aragón portait

  Angélica Aragón

  María José Aragón

 • Evangelina Elizondo portrait

  Evangelina Elizondo

  Guadelupe Aragón

 • Debra Messing portait

  Debra Messing

  Betty Sutton

 • Giancarlo Giannini portait

  Giancarlo Giannini

  Alberto Aragón

 • Freddy Rodríguez portait

  Freddy Rodríguez

  Pedro Aragón, Jr.

A Walk in the Clouds

Benieuwd naar A Walk in the Clouds? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Walk in the Clouds kunt bekijken.

A Walk in the Clouds streamen

Wil je A Walk in the Clouds streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Walk in the Clouds gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Walk in the Clouds downloaden

movies als A Walk in the Clouds kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Walk in the Clouds. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Walk in the Clouds. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Walk in the Clouds torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Walk in the Clouds te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Walk in the Clouds trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Walk in the Clouds je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!