A Walk in the Clouds
%
66

A Walk in the Clouds

Kijk A Walk in the Clouds

Moeite met waar je nou A Walk in the Clouds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Paul Sutton, een WOII-veteraan, valt voor een zwangere, ongetrouwde vrouw die hem tijdens hun eerste ontmoeting overhaalt zich voor te doen als haar man.

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Aráu portait

  Alfonso Aráu

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Paul Sutton

 • Aitana Sánchez-Gijón portait

  Aitana Sánchez-Gijón

  Victoria Aragón

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Don Pedro Aragón

 • Angélica Aragón portait

  Angélica Aragón

  María José Aragón

 • Evangelina Elizondo portrait

  Evangelina Elizondo

  Guadelupe Aragón

 • Debra Messing portait

  Debra Messing

  Betty Sutton

 • Giancarlo Giannini portait

  Giancarlo Giannini

  Alberto Aragón

 • Freddy Rodríguez portait

  Freddy Rodríguez

  Pedro Aragón, Jr.

A Walk in the Clouds

Veel gehoord over A Walk in the Clouds en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Walk in the Clouds heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Walk in the Clouds streamen

Wil je A Walk in the Clouds, de movie met Keanu Reeves, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Walk in the Clouds zelfs gratis kijken.

A Walk in the Clouds downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Walk in the Clouds ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Walk in the Clouds er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Walk in the Clouds torrent

Op zoek naar een torrent van A Walk in the Clouds? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Walk in the Clouds te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Walk in the Clouds trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Walk in the Clouds. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.