A Walk to Remember
%
74

A Walk to Remember

Bekijk de trailer

Kijk A Walk to Remember

Moeite met waar je nou A Walk to Remember moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als straf voor een uit de hand gelopen grap wordt de populaire Landon Carter verplicht om bijles te geven aan probleemstudenten en deel te nemen aan het lentetoneelstuk van de toneelclub. Zo leert hij de verlegen Jamie kennen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Shankman portrait

  Adam Shankman

  director

 • Al Thompson portrait

  Al Thompson

  actor

 • Jonathan Parks Jordan portrait

  Jonathan Parks Jordan

  actor

 • Paz de la Huerta portrait

  Paz de la Huerta

  actor

 • Clayne Crawford portrait

  Clayne Crawford

  actor

 • Lauren German portrait

  Lauren German

  actor

 • Daryl Hannah portrait

  Daryl Hannah

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Shane West portrait

  Shane West

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

Trailers

A Walk to Remember

Benieuwd naar A Walk to Remember? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Walk to Remember kunt bekijken.

A Walk to Remember streamen

Wil je A Walk to Remember streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Walk to Remember gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Walk to Remember downloaden

movies als A Walk to Remember kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Walk to Remember. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Walk to Remember. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Walk to Remember torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Walk to Remember te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Walk to Remember trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Walk to Remember je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!