A Walk to Remember
%
74

A Walk to Remember

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Walk to Remember

Moeite met waar je nou A Walk to Remember moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Walk to Remember

Samenvatting

Landon is de populaire jongen op school die samen met zijn bende iedereen die niet aan hun standaardnormen voldoet beledigt. Echter wanneer Landon en zijn bende op een nacht een grap willen uithalen met een jongen, loopt deze serieus uit de hand en komt de jongen in het ziekenhuis terecht. Als straf moet Landon les geven aan jonge probleemstudenten en ook meespelen in het lentetoneelstuk, dit zou hem terug met beide voeten op de grond moeten zetten. Zo leert hij Jamie kennen bij wie hij schoorvoetend om hulp gaat vragen bij deze activiteiten. Tegen zijn eigen verwachtingen in wordt Landon al heel snel verliefd op Jamie, die over een levensvreugde beschikt die hij nooit voor mogelijk hield. Maar het is niet gemakkelijk, Jamie heeft zo haar eigen redenen om de liefde te ontvluchten tot het onmogelijk wordt deze nog langer te ontkennen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Shankman portrait

  Adam Shankman

  director

 • Al Thompson portrait

  Al Thompson

  actor

 • Jonathan Parks Jordan portrait

  Jonathan Parks Jordan

  actor

 • Paz de la Huerta portrait

  Paz de la Huerta

  actor

 • Clayne Crawford portrait

  Clayne Crawford

  actor

 • Lauren German portrait

  Lauren German

  actor

 • Daryl Hannah portrait

  Daryl Hannah

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Shane West portrait

  Shane West

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

Trailers

A Walk to Remember

Wil je A Walk to Remember kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2002 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Walk to Remember streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Walk to Remember niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Walk to Remember zelfs gratis bekijken.

A Walk to Remember downloaden

Wil je A Walk to Remember ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Walk to Remember overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Walk to Remember torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Walk to Remember is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Walk to Remember trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Walk to Remember de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.