A Walk to Remember
%
74

A Walk to Remember

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Walk to Remember

Moeite met waar je nou A Walk to Remember moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Walk to Remember

Samenvatting

Als straf voor een uit de hand gelopen grap wordt de populaire Landon Carter verplicht om bijles te geven aan probleemstudenten en deel te nemen aan het lentetoneelstuk van de toneelclub. Zo leert hij de verlegen Jamie kennen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Shankman portrait

  Adam Shankman

  director

 • Al Thompson portrait

  Al Thompson

  actor

 • Jonathan Parks Jordan portrait

  Jonathan Parks Jordan

  actor

 • Paz de la Huerta portrait

  Paz de la Huerta

  actor

 • Clayne Crawford portrait

  Clayne Crawford

  actor

 • Lauren German portrait

  Lauren German

  actor

 • Daryl Hannah portrait

  Daryl Hannah

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Shane West portrait

  Shane West

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

Trailers

A Walk to Remember

Veel gehoord over A Walk to Remember en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Walk to Remember heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Walk to Remember streamen

Wil je A Walk to Remember, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Walk to Remember zelfs gratis kijken.

A Walk to Remember downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Walk to Remember ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Walk to Remember er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Walk to Remember torrent

Op zoek naar een torrent van A Walk to Remember? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Walk to Remember te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Walk to Remember trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Walk to Remember. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.