A Walk to Remember
%
74

A Walk to Remember

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Walk to Remember

Moeite met waar je nou A Walk to Remember moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Walk to Remember

Samenvatting

Als straf voor een uit de hand gelopen grap wordt de populaire Landon Carter verplicht om bijles te geven aan probleemstudenten en deel te nemen aan het lentetoneelstuk van de toneelclub. Zo leert hij de verlegen Jamie kennen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Shankman portrait

  Adam Shankman

  director

 • Al Thompson portrait

  Al Thompson

  actor

 • Jonathan Parks Jordan portrait

  Jonathan Parks Jordan

  actor

 • Paz de la Huerta portrait

  Paz de la Huerta

  actor

 • Clayne Crawford portrait

  Clayne Crawford

  actor

 • Lauren German portrait

  Lauren German

  actor

 • Daryl Hannah portrait

  Daryl Hannah

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Shane West portrait

  Shane West

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

Trailers

A Walk to Remember

Op zoek naar A Walk to Remember? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Walk to Remember streamen

Het streamen van movies als A Walk to Remember heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Walk to Remember waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Walk to Remember dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Walk to Remember downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Walk to Remember te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Walk to Remember torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Walk to Remember trailer

Weet je nog niet zeker of A Walk to Remember jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.