A Walk to Remember
%
74

A Walk to Remember

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Walk to Remember

Moeite met waar je nou A Walk to Remember moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Walk to Remember

Samenvatting

Als straf voor een uit de hand gelopen grap wordt de populaire Landon Carter verplicht om bijles te geven aan probleemstudenten en deel te nemen aan het lentetoneelstuk van de toneelclub. Zo leert hij de verlegen Jamie kennen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Shankman portrait

  Adam Shankman

  director

 • Al Thompson portrait

  Al Thompson

  actor

 • Jonathan Parks Jordan portrait

  Jonathan Parks Jordan

  actor

 • Paz de la Huerta portrait

  Paz de la Huerta

  actor

 • Clayne Crawford portrait

  Clayne Crawford

  actor

 • Lauren German portrait

  Lauren German

  actor

 • Daryl Hannah portrait

  Daryl Hannah

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Shane West portrait

  Shane West

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

Trailers

A Walk to Remember

Wil je A Walk to Remember kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Walk to Remember op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Walk to Remember met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Walk to Remember downloaden

Het downloaden van A Walk to Remember is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Walk to Remember ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Walk to Remember streamen

Het streamen van A Walk to Remember heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Walk to Remember online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Walk to Remember kijkt. Ideaal!

A Walk to Remember torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Walk to Remember. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Walk to Remember trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Walk to Remember voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.