Krigen
%
71

Krigen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Krigen

Moeite met waar je nou Krigen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Krigen

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De Deense commandant Claus Michael Pedersen en zijn mannen vechten om te overleven, proberen een verschil te maken en zichzelf te overtuigen dat het allemaal de moeite waard is. In Denemarken probeert Maria, de vrouw van Claus, zichzelf te redden met haar drie kinderen die hun vader missen. Wanneer Claus in een gevecht met de Taliban plots geïsoleerd raakt samen met een zwaargewonde soldaat maakt hij de beslissing om het gebied te laten bombarderen zodat de reddingshelikopter sneller ter plaatse kan zijn. De missie slaagt en de jonge soldaat overleeft het. Wanneer in de ruïnes van de gebombardeerde gebouwen de lichamen worden gevonden van 11 Afghaanse vrouwen en kinderen wordt Michael echter beschuldigd van een oorlogsmisdaad. Plots bevindt hij zich in een rechtszaak en een strijd om te overleven en zijn familie te behouden.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Lindholm portait

  Tobias Lindholm

  Director

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Claus Michael Pedersen

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Maria Pedersen

 • Søren Malling portait

  Søren Malling

  Martin R. Olsen

 • Charlotte Munck portait

  Charlotte Munck

  Lisbeth Danning

 • Dar Salim portait

  Dar Salim

  Najib Bisma

 • Dulfi Al-Jabouri portrait

  Dulfi Al-Jabouri

  Lutfi Hassan

 • Alex Høgh Andersen portrait

  Alex Høgh Andersen

  Anders

 • Jakob Frølund portrait

  Jakob Frølund

  Terkel Sand

 • Phillip Sem Dambæk portrait

  Phillip Sem Dambæk

  Brian Brask

Trailers

Krigen

Zin om Krigen lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Krigen te bekijken voor je op een rijtje.

Krigen downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Krigen downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Krigen. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Krigen er ook in SD heel goed uit.

Krigen streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Krigen net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Krigen hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Krigen helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Krigen torrent

Denk je dat je om Krigen te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Krigen trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Krigen de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.