Krigen
%
71

Krigen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Krigen

Moeite met waar je nou Krigen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Krigen

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De Deense commandant Claus Michael Pedersen neemt in Afghanistan een cruciale beslissing om zijn leven en die van een mede-soldaat te redden maar wordt eenmaal thuis beschuldigd van oorlogsmisdaden.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Lindholm portait

  Tobias Lindholm

  Director

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Claus Michael Pedersen

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Maria Pedersen

 • Søren Malling portait

  Søren Malling

  Martin R. Olsen

 • Charlotte Munck portait

  Charlotte Munck

  Lisbeth Danning

 • Dar Salim portait

  Dar Salim

  Najib Bisma

 • Dulfi Al-Jabouri portrait

  Dulfi Al-Jabouri

  Lutfi Hassan

 • Alex Høgh Andersen portrait

  Alex Høgh Andersen

  Anders

 • Jakob Frølund portrait

  Jakob Frølund

  Terkel Sand

 • Phillip Sem Dambæk portrait

  Phillip Sem Dambæk

  Brian Brask

Trailers

Krigen

Benieuwd naar Krigen? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Krigen kunt bekijken.

Krigen streamen

Wil je Krigen streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Krigen gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Krigen downloaden

movies als Krigen kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Krigen. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Krigen. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Krigen torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Krigen te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Krigen trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Krigen je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!