Noces
Bekijk de trailer

Kijk Noces

Moeite met waar je nou Noces moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Noces

Samenvatting

Zahira is in de bloei van haar leven: ze gaat naar school, heeft leuke vrienden en geniet zo nu en dan van het Brusselse nachtleven. Ze woont bij haar ouders met wie ze een hechte band heeft. Hun relatie wordt echter onder druk gezet wanneer ze volgens Pakistaanse traditie moet trouwen met een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Niet alleen haar ouders, maar ook haar broer en zus proberen haar te overtuigen van het belang van deze traditie. Zahira komt voor een hartverscheurende keuze te staan. Kiest ze voor haar vrijheid of voor haar familie?

Regisseur en acteurs

  • Stephan Streker portait

    Stephan Streker

    Director

Trailers

Noces

Wil jij Noces zien? Waarom zou je Noces dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Noces te kunnen zien.

Noces torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Noces! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Noces mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Noces streamen

Er is een kans dat Noces momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Noces met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Noces gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Noces in de bioscoop

Ook Noces laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Noces trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Noces. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.