A Wild Party
%
51

A Wild Party

Kijk A Wild Party

Moeite met waar je nou A Wild Party moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Humdrum life from a broken marriage leads a bored husband to join a "Changing Partners Club". Humdrum life turns into one big happy sexual adventure for the newly rejuvenated husband. [Tai Seng Catalog] Taxi driver Lee Keung takes a fare for Szeto Tan. They drive to the country to watch a woman apparently being raped, but it is really Tan's wife Linda having an arranged screw. Tan invites Keung to join his "Happy Pal Club", a wife-swapping group. Members include psychotherapist Dr Poon with a infantile mother fetish, and his bonded mainlander nurse, whom he presents as his wife; Susan, who is one of Poon's patients; Susan's ex-husband Peter and his girlfriend Mary; Headmaster Wong and his wife; and wheelchair-bound Chui and his ageing wife.

A Wild Party

Zin om A Wild Party lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Wild Party te bekijken voor je op een rijtje.

A Wild Party downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Wild Party downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Wild Party. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Wild Party er ook in SD heel goed uit.

A Wild Party streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Wild Party net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Wild Party hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Wild Party helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Wild Party torrent

Denk je dat je om A Wild Party te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Wild Party trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Wild Party de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.