A Witches' Ball
%
63

A Witches' Ball

Nu kijken

Kijk A Witches' Ball

Moeite met waar je nou A Witches' Ball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Witches' Ball

Samenvatting

Every year the Witching World gathers to celebrate the newly inducted witches into their world. Beatrix (12) is eager to become part of this works, but when her pending magical status is jeopardized she needs the help of her furry best friend Muggs (voiced by Joey Fatone) to solve some magical riddles before the big event. Will Beatrix sink or soar on the night of the Witches' Ball?

Regisseur en acteurs

 • Justin G. Dyck portrait

  Justin G. Dyck

  Director

 • Morgan Neundorf portrait

  Morgan Neundorf

  Beatrix

 • Joey Fatone portait

  Joey Fatone

  Muggs

 • Karen Slater portrait

  Karen Slater

  Brooke

 • Loukia Ioannou portrait

  Loukia Ioannou

  Jasmine

 • Madeline Leon portait

  Madeline Leon

  Ophelia

A Witches' Ball

Wil je A Witches' Ball kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Witches' Ball streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Witches' Ball niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Witches' Ball zelfs gratis bekijken.

A Witches' Ball downloaden

Wil je A Witches' Ball ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Witches' Ball overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Witches' Ball torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Witches' Ball is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Witches' Ball trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Witches' Ball de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.