A Witches' Ball
%
63

A Witches' Ball

Nu kijken

Kijk A Witches' Ball

Moeite met waar je nou A Witches' Ball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Witches' Ball

Samenvatting

Every year the Witching World gathers to celebrate the newly inducted witches into their world. Beatrix (12) is eager to become part of this works, but when her pending magical status is jeopardized she needs the help of her furry best friend Muggs (voiced by Joey Fatone) to solve some magical riddles before the big event. Will Beatrix sink or soar on the night of the Witches' Ball?

Regisseur en acteurs

 • Justin G. Dyck portrait

  Justin G. Dyck

  Director

 • Morgan Neundorf portrait

  Morgan Neundorf

  Beatrix

 • Joey Fatone portait

  Joey Fatone

  Muggs

 • Karen Slater portrait

  Karen Slater

  Brooke

 • Loukia Ioannou portrait

  Loukia Ioannou

  Jasmine

 • Madeline Leon portait

  Madeline Leon

  Ophelia

A Witches' Ball

Zin om A Witches' Ball lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Witches' Ball te bekijken voor je op een rijtje.

A Witches' Ball downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Witches' Ball downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Witches' Ball. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Witches' Ball er ook in SD heel goed uit.

A Witches' Ball streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Witches' Ball net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Witches' Ball hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Witches' Ball helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Witches' Ball torrent

Denk je dat je om A Witches' Ball te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Witches' Ball trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Witches' Ball de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.