A Wolf at the Door
%
74

A Wolf at the Door

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Wolf at the Door

Moeite met waar je nou A Wolf at the Door moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Wolf at the Door

Samenvatting

Als Sylvia ontdekt dat haar zesjarige dochter Clarinha van school is opgehaald door een onbekende vrouw schakelt ze gelijk de hulp van de politie in. Terwijl zij en haar man Bernardo worden ondervraagt, wordt duidelijk dat zijn affaire met de jongere Rosa de oorzaak van de verdwijning zou kunnen zijn. Rosa ontkent echter en wijst juist Sylvia’s minnaar aan als de schuldige. Terwijl de tijd weg tikt en ze nog geen stap dichter bij het vinden van hun dochter zijn, rest nu de vraag: wie spreekt er de waarheid?

Regisseur en acteurs

 • Fernando Coimbra portrait

  Fernando Coimbra

  Director

 • Leandra Leal portait

  Leandra Leal

  Rosa

 • Milhem Cortaz portait

  Milhem Cortaz

  Bernardo

 • Fabiula Nascimento portait

  Fabiula Nascimento

  Sylvia

 • Juliano Cazarré portait

  Juliano Cazarré

  Delegado

 • Thalita Carauta portait

  Thalita Carauta

  Bete

 • Isabelle Ribas portrait

  Isabelle Ribas

  Clara

 • Karine Teles portait

  Karine Teles

  Professora

 • Paulo Tiefenthaler portait

  Paulo Tiefenthaler

  Wanderley

 • Tamara Taxman portait

  Tamara Taxman

  Mãe de Rosa

 • Emiliano Queiroz portait

  Emiliano Queiroz

  Pai de Rosa

 • Antonio Saboia portrait

  Antonio Saboia

  Inspetor

 • Antonio dos Santos portrait

  Antonio dos Santos

  Policial

 • Gustavo Novaes portait

  Gustavo Novaes

  Dr. Linhares

Trailers

A Wolf at the Door

Zin om A Wolf at the Door lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Wolf at the Door te bekijken voor je op een rijtje.

A Wolf at the Door downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Wolf at the Door downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Wolf at the Door. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Wolf at the Door er ook in SD heel goed uit.

A Wolf at the Door streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Wolf at the Door net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Wolf at the Door hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Wolf at the Door helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Wolf at the Door torrent

Denk je dat je om A Wolf at the Door te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Wolf at the Door trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Wolf at the Door de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.