Anonyma
%
71

Anonyma

Kijk Anonyma

Moeite met waar je nou Anonyma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Berlijn, 1945. Een jonge Duitse vrouw, Anonyma, probeert te overleven na de invasie van de Sovjet troepen in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Samen met hoofdzakelijk andere vrouwen schuilt ze in een kelder, waar ze veelal worden verkracht door de Sovjet troepen. Anonyma besluit een liefdesrelatie aan te gaan met een Sovjet officier, om zodoende de andere vrouwen en zichzelf te beschermen. Gebaseerd op het dagboek Anonyma - Eine Frau in Berlin.

Regisseur en acteurs

 • Max Färberböck portrait

  Max Färberböck

  Director

 • Nina Hoss portait

  Nina Hoss

  Anonyma

 • Evgeniy Sidikhin portait

  Evgeniy Sidikhin

  Major Andreij Rybkin

 • Juliane Köhler portait

  Juliane Köhler

  Elke

 • August Diehl portait

  August Diehl

  Gerd

 • Irm Hermann portait

  Irm Hermann

  Witwe

 • Rüdiger Vogler portait

  Rüdiger Vogler

  Eckhart

 • Ulrike Krumbiegel portait

  Ulrike Krumbiegel

  Ilse Hoch

 • Rolf Kanies portait

  Rolf Kanies

  Friedrich Hoch

 • Jördis Triebel portait

  Jördis Triebel

  Bärbel Maltaus

 • Roman Gribkov portrait

  Roman Gribkov

  Anatol

 • Samvel Muzhikyan portrait

  Samvel Muzhikyan

  Andropov

 • Hermann Beyer portait

  Hermann Beyer

  Dr. Wolf

Anonyma

Zin om Anonyma lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anonyma te bekijken voor je op een rijtje.

Anonyma downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anonyma downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anonyma. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anonyma er ook in SD heel goed uit.

Anonyma streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anonyma net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anonyma hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anonyma helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anonyma torrent

Denk je dat je om Anonyma te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anonyma trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anonyma de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.