A Woman Like Me
%
75

A Woman Like Me

Kijk A Woman Like Me

Moeite met waar je nou A Woman Like Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A Woman Like Me is a hybrid documentary that interweaves the real story of director Alex Sichel, diagnosed with metastatic breast cancer in 2011, with the fictional story of Anna Seashell, who struggles to find the glass half full when faced with the same diagnosis. The film follows Alex as she uses her craft to explore what is foremost on her mind while confronting a terminal disease: parenting, marriage, faith, life, and death. When we are stuck between a rock and hard place, can our imagination get us out?

A Woman Like Me

Wil je A Woman Like Me kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Woman Like Me op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Woman Like Me met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Woman Like Me downloaden

Het downloaden van A Woman Like Me is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Woman Like Me ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Woman Like Me streamen

Het streamen van A Woman Like Me heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Woman Like Me online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Woman Like Me kijkt. Ideaal!

A Woman Like Me torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Woman Like Me. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Woman Like Me trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Woman Like Me voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.