A Wrinkle in Time

A Wrinkle in Time

Bekijk de trailer

Kijk A Wrinkle in Time

Moeite met waar je nou A Wrinkle in Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Geregisseerd door Oscar® genomineerde Ava DuVernay, met het scenario van Oscarwinnaar Jennifer Lee gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L'Engle, "A Wrinkle in Time". Tweevoudig Academy Award® genomineerde Oprah Winfrey als Mrs Which, Oscar-winnaar Reese Witherspoon als Mrs Whatsit, Emmy® genomineerde Mindy Kaling als Mrs Who, Gugu Mbatha-Raw als Mrs. Murry, Michael Peña als Red en Storm Reid als Meg Murry, met tweevoudig Emmy-winnaar Zach Galifianakis als The Happy Medium en Emmy-genomineerde Chris Pine als Mr. Murry. Geproduceerd door Jim Whitaker en Catherine Hand met Doug Merrifield als uitvoerend producent, zit achter de film een creatief team met enkele van de meest getalenteerde en bekwame vakmensen: Tobias Schliessler, ASC als director of photography, Naomi Shohan als productie ontwerper, Oscar®-genomineerde Spencer Averick als filmredacteur en tweevoudig Academy Award®-genomineerde Paco Delgado als kostuumontwerper.

Regisseur en acteurs

 • Ava DuVernay portait

  Ava DuVernay

  Director

 • Reese Witherspoon portait

  Reese Witherspoon

  Mrs. Whatsit

 • Oprah Winfrey portait

  Oprah Winfrey

  Mrs. Which

 • Mindy Kaling portait

  Mindy Kaling

  Mrs. Who

 • Storm Reid portait

  Storm Reid

  Meg Murray

 • Chris Pine portait

  Chris Pine

  Dr. Alex Murry

 • Gugu Mbatha-Raw portait

  Gugu Mbatha-Raw

  Dr. Kate Murry

 • Zach Galifianakis portait

  Zach Galifianakis

  The Happy Medium

 • Michael Peña portait

  Michael Peña

  Red

 • Levi Miller portait

  Levi Miller

  Calvin

 • Rowan Blanchard portait

  Rowan Blanchard

  Actor

 • André Holland portait

  André Holland

  Principal Jenkins

 • Will McCormack portait

  Will McCormack

  Actor

 • Bellamy Young portait

  Bellamy Young

  Actor

 • Deric McCabe portrait

  Deric McCabe

  Charles Wallace

Trailers

A Wrinkle in Time

Zin om A Wrinkle in Time lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Wrinkle in Time te bekijken voor je op een rijtje.

A Wrinkle in Time downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Wrinkle in Time downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Wrinkle in Time. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Wrinkle in Time er ook in SD heel goed uit.

A Wrinkle in Time streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Wrinkle in Time net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Wrinkle in Time hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Wrinkle in Time helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Wrinkle in Time torrent

Denk je dat je om A Wrinkle in Time te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Wrinkle in Time trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Wrinkle in Time de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.