A Year in Space
%
71

A Year in Space

Kijk A Year in Space

Moeite met waar je nou A Year in Space moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A day in space means 16 trips around the Earth, 16 sunrises and sunsets, and 16 opportunities to watch the Earth crawl by below, always in your sight—and always out of reach. A Year in Space follows American Astronaut Scott Kelly and Russian Cosmonaut Mikhail Kornienko on their record-breaking stay aboard the International Space Station—part of an ambitious experiment to determine if humanity's grand dreams of traveling to Mars can ever be achieved. This 11-episode series chronicles their mission, the thousands of people who work to support live in space and the families they left behind.

A Year in Space

Zin om A Year in Space lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Year in Space te bekijken voor je op een rijtje.

A Year in Space downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Year in Space downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Year in Space. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Year in Space er ook in SD heel goed uit.

A Year in Space streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Year in Space net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Year in Space hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Year in Space helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Year in Space torrent

Denk je dat je om A Year in Space te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Year in Space trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Year in Space de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.