Aadavari Matalaku Ardhalu Verule
%
74

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule

Kijk Aadavari Matalaku Ardhalu Verule

Moeite met waar je nou Aadavari Matalaku Ardhalu Verule moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule (Telugu: ఆడవారి మాటాలకు అర్ధాలు వేరులే, English: The Words of Women Have Different Meanings) is a 2007 Telugu language film, written and directed by Tamil film director Selvaraghavan, making his directorial debut in the Telugu film industry. The film stars Venkatesh and Trisha Krishnan in the lead and Kota Srinivasa Rao and Sriram) in supporting roles while Yuvan Shankar Raja composed the music for the film. The title for this film was derived from a song from N. T. R's Missamma. The film was released commercially on 27 April 2007 and became highly successful. It was also a critical success, winning three Nandi Awards and one Filmfare Award. Following the huge success, the film was remade into Tamil as Yaaradi Nee Mohini with Dhanush and Nayantara in lead.The role of Trisha Krishnan was initially given to Jyothika Saravanan.

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule

Wil je Aadavari Matalaku Ardhalu Verule kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aadavari Matalaku Ardhalu Verule op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aadavari Matalaku Ardhalu Verule met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule downloaden

Het downloaden van Aadavari Matalaku Ardhalu Verule is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aadavari Matalaku Ardhalu Verule ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule streamen

Het streamen van Aadavari Matalaku Ardhalu Verule heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aadavari Matalaku Ardhalu Verule online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aadavari Matalaku Ardhalu Verule kijkt. Ideaal!

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aadavari Matalaku Ardhalu Verule. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aadavari Matalaku Ardhalu Verule trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aadavari Matalaku Ardhalu Verule voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.