Aanmodderfakker
%
68

Aanmodderfakker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aanmodderfakker

Moeite met waar je nou Aanmodderfakker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aanmodderfakker

Samenvatting

Aanmodderfakker is een tragikomische film over de lamzak en eeuwige student Thijs (32). Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door zijn leven dat gevuld is met bier, chicks, hangen met zijn huisgenoot en een occasional shift in een sfeerloze mediagigant. Het studerende leven is duur en Thijs laat zich dan ook regelmatig wat geld en Tupperware bakjes met kliekjes toestoppen door zijn moeder. Dat Thijs al jaren geen collegezaal meer van binnen heeft gezien laat hij voor het gemak achterwege. Al met al is Thijs best tevreden met zijn relaxte leven. Het is maar goed dat hij op tijd de stekker uit de relatie met zijn ex Julie (31) heeft getrokken anders zat hij nu net als zijn leeftijdsgenoten vast aan een koophuis, kind en vrouw. Thijs laat regelmatig zijn was door zijn zus doen. Als hij weer eens zijn volle Ikea-tas bij haar gaat langs brengen treft hij niet haar semi-perfecte gezin aan, maar de oppas. Lisa (16) is een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven. Als ze Thijs onverwacht kust gaat hij volledig voor de bijl. Vanaf dat moment zoekt Thijs haar overal waar ze oppast op. Samen creëren ze een vacuüm; een bubbel van verschillende oppashuizen waarin het echte leven niet bestaat. Lisa heeft ongewild invloed op Thijs’ bewustzijn en boort zo een onbewuste onvrede aan over het feit dat Thijs van alle kanten wordt ingehaald door mensen die wel iets van hun leven maken. Nu zijn ogen zijn geopend storten de gevolgen van zijn passieve bestaan zich als een stortvloed over hem heen.

Regisseur en acteurs

 • Michiel ten Horn portrait

  Michiel ten Horn

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Thijs

 • Yannick van de Velde portait

  Yannick van de Velde

  Walter

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Simone

 • Roos Wiltink portrait

  Roos Wiltink

  Lisa

Trailers

Aanmodderfakker

Zin om Aanmodderfakker lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aanmodderfakker te bekijken voor je op een rijtje.

Aanmodderfakker downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aanmodderfakker downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aanmodderfakker. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aanmodderfakker er ook in SD heel goed uit.

Aanmodderfakker streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aanmodderfakker net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aanmodderfakker hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aanmodderfakker helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aanmodderfakker torrent

Denk je dat je om Aanmodderfakker te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aanmodderfakker trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aanmodderfakker de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.