Aanrijding in Moscou
%
72

Aanrijding in Moscou

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aanrijding in Moscou

Moeite met waar je nou Aanrijding in Moscou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aanrijding in Moscou

Samenvatting

Moscou, een volkse wijk in Gent. De 41-jarige huismoeder Matty rijdt op het parkeerterrein van de supermarkt tegen de truck van de 29-jarige Johnny aan. Hij is boos om de deuk in zijn camion en foetert Matty uit. Maar zij is evenmin op haar mondje gevallen en zet Johnny op zijn plaats. Tijdens deze vlammende ruzie naar aanleiding van een banale aanrijding slaat de liefdesvonk tussen de twee over ...

Regisseur en acteurs

 • Christophe Van Rompaey portrait

  Christophe Van Rompaey

  Director

 • Barbara Sarafian portait

  Barbara Sarafian

  Matty

 • Jurgen Delnaet portait

  Jurgen Delnaet

  Johnny

 • Johan Heldenbergh portait

  Johan Heldenbergh

  Werner

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Vera

 • Sofia Ferri portrait

  Sofia Ferri

  Fien

 • Julian Borsani portrait

  Julian Borsani

  Peter

 • Bob De Moor portait

  Bob De Moor

  Jacques

 • Jits Van Belle portait

  Jits Van Belle

  Nicky

 • Griet van Damme portait

  Griet van Damme

  Nathalie

Trailers

Aanrijding in Moscou

Veel gehoord over Aanrijding in Moscou en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Aanrijding in Moscou heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Aanrijding in Moscou streamen

Wil je Aanrijding in Moscou, de movie met Barbara Sarafian, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Aanrijding in Moscou zelfs gratis kijken.

Aanrijding in Moscou downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Aanrijding in Moscou ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Aanrijding in Moscou er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Aanrijding in Moscou torrent

Op zoek naar een torrent van Aanrijding in Moscou? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Aanrijding in Moscou te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Aanrijding in Moscou trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Aanrijding in Moscou. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.