Aanrijding in Moscou
%
72

Aanrijding in Moscou

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aanrijding in Moscou

Moeite met waar je nou Aanrijding in Moscou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Aanrijding in Moscou

Samenvatting

Op het parkeerterrein van een supermarkt rijdt Matty tegen de truck van Johnny aan. Ze krijgen een vlammende ruzie over wie aansprakelijk is voor het ongeval. Tijdens de ruzie wordt Johnny tot over zijn oren verliefd op Matty. Maar Matty is een bijna gescheiden moeder met drie kinderen. Het laatste wat ze nodig heeft, is een tien jaar jongere truckchauffeur die om de haverklap aan haar deurbel hangt...

Regisseur en acteurs

 • Christophe Van Rompaey portrait

  Christophe Van Rompaey

  Director

 • Barbara Sarafian portait

  Barbara Sarafian

  Matty

 • Jurgen Delnaet portait

  Jurgen Delnaet

  Johnny

 • Johan Heldenbergh portait

  Johan Heldenbergh

  Werner

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Vera

 • Sofia Ferri portrait

  Sofia Ferri

  Fien

 • Julian Borsani portrait

  Julian Borsani

  Peter

 • Bob De Moor portait

  Bob De Moor

  Jacques

 • Jits Van Belle portait

  Jits Van Belle

  Nicky

 • Griet van Damme portait

  Griet van Damme

  Nathalie

Trailers

Aanrijding in Moscou

Wil je Aanrijding in Moscou kijken? De movie van Christophe Van Rompaey uit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aanrijding in Moscou op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aanrijding in Moscou met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aanrijding in Moscou downloaden

Het downloaden van Aanrijding in Moscou is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aanrijding in Moscou ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aanrijding in Moscou streamen

Het streamen van Aanrijding in Moscou heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aanrijding in Moscou online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aanrijding in Moscou kijkt. Ideaal!

Aanrijding in Moscou torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aanrijding in Moscou. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aanrijding in Moscou trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aanrijding in Moscou voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.