Aanrijding in Moscou
%
72

Aanrijding in Moscou

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aanrijding in Moscou

Moeite met waar je nou Aanrijding in Moscou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aanrijding in Moscou

Samenvatting

Op het parkeerterrein van een supermarkt rijdt Matty tegen de truck van Johnny aan. Ze krijgen een vlammende ruzie over wie aansprakelijk is voor het ongeval. Tijdens de ruzie wordt Johnny tot over zijn oren verliefd op Matty. Maar Matty is een bijna gescheiden moeder met drie kinderen. Het laatste wat ze nodig heeft, is een tien jaar jongere truckchauffeur die om de haverklap aan haar deurbel hangt...

Regisseur en acteurs

 • Christophe Van Rompaey portrait

  Christophe Van Rompaey

  Director

 • Barbara Sarafian portait

  Barbara Sarafian

  Matty

 • Jurgen Delnaet portait

  Jurgen Delnaet

  Johnny

 • Johan Heldenbergh portait

  Johan Heldenbergh

  Werner

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Vera

 • Sofia Ferri portrait

  Sofia Ferri

  Fien

 • Julian Borsani portrait

  Julian Borsani

  Peter

 • Bob De Moor portait

  Bob De Moor

  Jacques

 • Jits Van Belle portait

  Jits Van Belle

  Nicky

 • Griet van Damme portait

  Griet van Damme

  Nathalie

Trailers

Aanrijding in Moscou

Zin om Aanrijding in Moscou lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aanrijding in Moscou te bekijken voor je op een rijtje.

Aanrijding in Moscou downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aanrijding in Moscou downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aanrijding in Moscou. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aanrijding in Moscou er ook in SD heel goed uit.

Aanrijding in Moscou streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aanrijding in Moscou net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aanrijding in Moscou hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aanrijding in Moscou helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aanrijding in Moscou torrent

Denk je dat je om Aanrijding in Moscou te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aanrijding in Moscou trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aanrijding in Moscou de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.