ABBA - In Concert
%
83

ABBA - In Concert

Kijk ABBA - In Concert

Moeite met waar je nou ABBA - In Concert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This triumphant 1979 concert journey across two continets is vividly captured on film, including intimate backstage scenes, travelling, rehearsing, relaxing, and preparing for the show. Then the complete concert at Wembley Arena in London presents hit after hit! Footage from an American tour and London's Wembley Arena are combined in this concert recording from the Swedish singing sensations. Abba in Concert video Songs include "I Have a Dream," "Summer Night," "Gimme! Gimme! Gimme!," "Dancing Queen" and more.

Regisseur en acteurs

 • Urban Lasson portrait

  Urban Lasson

  Director

 • Benny Andersson portait

  Benny Andersson

  Himself

 • Agnetha Fältskog portait

  Agnetha Fältskog

  Herself

 • Anni-Frid Lyngstad portait

  Anni-Frid Lyngstad

  Herself

 • Björn Ulvaeus portait

  Björn Ulvaeus

  Himself

ABBA - In Concert

ABBA - In Concert streamen

ABBA - In Concert streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

ABBA - In Concert downloaden

Zin om ABBA - In Concert te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als ABBA - In Concert te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

ABBA - In Concert torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als ABBA - In Concert makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

ABBA - In Concert trailer

Wil je er zeker van zijn dat ABBA - In Concert jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.