Abby Sen
%
59

Abby Sen

Nu kijken

Kijk Abby Sen

Moeite met waar je nou Abby Sen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abby Sen

Samenvatting

After losing his seventh job in a row, a TV producer and sci-fi buff travels back in time to 1980, where his employment prospects improve.

Regisseur en acteurs

 • Abir Chatterjee portait

  Abir Chatterjee

  Abby Sen

 • Raima Sen portait

  Raima Sen

  Paroma

 • Paran Banerjee portait

  Paran Banerjee

  Dhiraj

 • Biswanath Basu portait

  Biswanath Basu

  Jatin

 • Bratya Basu portrait

  Bratya Basu

  Niladri

 • Chiranjit portrait

  Chiranjit

  Scientist

 • Arunima Ghosh portrait

  Arunima Ghosh

  Sromy

 • Kharaj Mukherjee portait

  Kharaj Mukherjee

  Hiran

 • Sujan Mukherjee portrait

  Sujan Mukherjee

  Bimbo

 • Kanchan Mullick portrait

  Kanchan Mullick

  Bila

 • Priyanka Sarkar portrait

  Priyanka Sarkar

  Srirupa

Abby Sen

Wil je Abby Sen kijken? De movie van Abir Chatterjee uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Abby Sen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Abby Sen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Abby Sen downloaden

Het downloaden van Abby Sen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Abby Sen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Abby Sen streamen

Het streamen van Abby Sen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Abby Sen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Abby Sen kijkt. Ideaal!

Abby Sen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Abby Sen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Abby Sen trailer

Bekijk eerst even de trailer van Abby Sen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.