Abby Sen
%
59

Abby Sen

Nu kijken

Kijk Abby Sen

Moeite met waar je nou Abby Sen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abby Sen

Samenvatting

After losing his seventh job in a row, a TV producer and sci-fi buff travels back in time to 1980, where his employment prospects improve.

Regisseur en acteurs

 • Abir Chatterjee portait

  Abir Chatterjee

  Abby Sen

 • Raima Sen portait

  Raima Sen

  Paroma

 • Paran Banerjee portait

  Paran Banerjee

  Dhiraj

 • Biswanath Basu portait

  Biswanath Basu

  Jatin

 • Bratya Basu portrait

  Bratya Basu

  Niladri

 • Chiranjit portrait

  Chiranjit

  Scientist

 • Arunima Ghosh portrait

  Arunima Ghosh

  Sromy

 • Kharaj Mukherjee portait

  Kharaj Mukherjee

  Hiran

 • Sujan Mukherjee portrait

  Sujan Mukherjee

  Bimbo

 • Kanchan Mullick portrait

  Kanchan Mullick

  Bila

 • Priyanka Sarkar portrait

  Priyanka Sarkar

  Srirupa

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Abby Sen

Veel gehoord over Abby Sen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Abby Sen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Abby Sen streamen

Wil je Abby Sen, de movie met Abir Chatterjee, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Abby Sen zelfs gratis kijken.

Abby Sen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Abby Sen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Abby Sen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Abby Sen torrent

Op zoek naar een torrent van Abby Sen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Abby Sen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Abby Sen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Abby Sen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.