ABCs of Superheroes
%
60

ABCs of Superheroes

Bekijk de trailer

Kijk ABCs of Superheroes

Moeite met waar je nou ABCs of Superheroes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

ABCs of Superheroes brings you not only one or two or five, but no less than twenty-six of the most heroic and outrageous Superheroes and Supervillains of all time. From the Almighty Ape to the fabulous Zee-Men, this anthology feature film will have you laughing and screaming for more. The ultimate experience in Superpower!

Regisseur en acteurs

 • Jens Holzheuer portrait

  Jens Holzheuer

  Director

 • Oliver Tietgen portrait

  Oliver Tietgen

  Director

 • Bai Ling portait

  Bai Ling

  Actor

 • Uwe Boll portait

  Uwe Boll

  Actor

Trailers

ABCs of Superheroes

Zin om ABCs of Superheroes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om ABCs of Superheroes te bekijken voor je op een rijtje.

ABCs of Superheroes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je ABCs of Superheroes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van ABCs of Superheroes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet ABCs of Superheroes er ook in SD heel goed uit.

ABCs of Superheroes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je ABCs of Superheroes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je ABCs of Superheroes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je ABCs of Superheroes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

ABCs of Superheroes torrent

Denk je dat je om ABCs of Superheroes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

ABCs of Superheroes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of ABCs of Superheroes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.