Abel
%
68

Abel

Nu kijken

Kijk Abel

Moeite met waar je nou Abel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abel

Samenvatting

De negenjarige Abel praat niet meer sinds zijn vader het gezin heeft verlaten. Niemand weet hoe ze hem kunnen helpen of hoe ze zich tegenover hem moeten gedragen en een verblijf in een psychiatrische inrichting haalt ook weinig uit. Op een dag besluit zijn moeder hem uit de inrichting te halen, ervan overtuigd dat het gezelschap van zijn broer en zus hem zal helpen. Eenmaal thuis aangekomen loopt het hele gezin op eieren, uit angst dat Abel opnieuw instort. Maar de zaak neemt een interessante wending als de jongen zichzelf een nieuwe rol toe-eigent binnen het gezin – namelijk die van het vaderfiguur. Abel buigt de vrees die de gezinsleden hebben voor zijn toevallen om in het respect dat een gezinshoofd toekomt. Vreemd genoeg werkt het nog ook. Totdat er opeens een vreemdeling aan de ontbijttafel zit, die beweert de vader van Abel te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Director

 • José María Yazpik portait

  José María Yazpik

  Anselmo

 • Christopher Ruiz-Esparza portrait

  Christopher Ruiz-Esparza

  Abel

 • Karina Gidi portait

  Karina Gidi

  Cecilia

 • Geraldine Alejandra portrait

  Geraldine Alejandra

  Selene

 • Carlos Aragon portrait

  Carlos Aragon

  Fili

 • Gerardo Ruiz-Esparza portrait

  Gerardo Ruiz-Esparza

  Paul

Abel

Zin om Abel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Abel te bekijken voor je op een rijtje.

Abel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Abel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Abel er ook in SD heel goed uit.

Abel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Abel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Abel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Abel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Abel torrent

Denk je dat je om Abel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Abel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Abel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.