Abel
%
77

Abel

Nu kijken

Kijk Abel

Moeite met waar je nou Abel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abel

Samenvatting

Abel is een volwassen man die nog steeds bij zijn moeder woont. Zijn vader doet er alles aan om Abel zelfstandig te laten worden en een vriendin te vinden. Als Abel dan eindelijk een leuke meid ontmoet blijkt dit de vriendin van zijn vader te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Abel

 • Henri Garcin portait

  Henri Garcin

  Victor

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Duif

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Zus

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Christine

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Director

 • Marc van Warmerdam portrait

  Marc van Warmerdam

  Fishmonger

Abel

Wil je Abel kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1986 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Abel streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Abel niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Abel zelfs gratis bekijken.

Abel downloaden

Wil je Abel ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Abel overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Abel torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Abel is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Abel trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Abel de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.