Abel
%
77

Abel

Nu kijken

Kijk Abel

Moeite met waar je nou Abel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abel

Samenvatting

Abel is een volwassen man die nog steeds bij zijn moeder woont. Zijn vader doet er alles aan om Abel zelfstandig te laten worden en een vriendin te vinden. Als Abel dan eindelijk een leuke meid ontmoet blijkt dit de vriendin van zijn vader te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Abel

 • Henri Garcin portait

  Henri Garcin

  Victor

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Duif

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Zus

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Christine

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Director

 • Marc van Warmerdam portrait

  Marc van Warmerdam

  Fishmonger

Abel

Op zoek naar Abel? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Abel streamen

Het streamen van movies als Abel heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Abel waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Abel dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Abel downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Abel te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Abel torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Abel trailer

Weet je nog niet zeker of Abel jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.