Abel
%
77

Abel

Nu kijken

Kijk Abel

Moeite met waar je nou Abel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abel

Samenvatting

Abel is een volwassen man die nog steeds bij zijn moeder woont. Zijn vader doet er alles aan om Abel zelfstandig te laten worden en een vriendin te vinden. Als Abel dan eindelijk een leuke meid ontmoet blijkt dit de vriendin van zijn vader te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Abel

 • Henri Garcin portait

  Henri Garcin

  Victor

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Duif

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Zus

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Christine

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Director

 • Marc van Warmerdam portrait

  Marc van Warmerdam

  Fishmonger

Abel

Wil je Abel kijken? De movie van Alex van Warmerdam uit 1986 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Abel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Abel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Abel downloaden

Het downloaden van Abel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Abel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Abel streamen

Het streamen van Abel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Abel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Abel kijkt. Ideaal!

Abel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Abel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Abel trailer

Bekijk eerst even de trailer van Abel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.