Abel
%
77

Abel

Nu kijken

Kijk Abel

Moeite met waar je nou Abel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abel

Samenvatting

Abel is een volwassen man die nog steeds bij zijn moeder woont. Zijn vader doet er alles aan om Abel zelfstandig te laten worden en een vriendin te vinden. Als Abel dan eindelijk een leuke meid ontmoet blijkt dit de vriendin van zijn vader te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Abel

 • Henri Garcin portait

  Henri Garcin

  Victor

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Duif

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Zus

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Christine

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Director

 • Marc van Warmerdam portrait

  Marc van Warmerdam

  Fishmonger

Abel

Zin om Abel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Abel te bekijken voor je op een rijtje.

Abel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Abel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Abel er ook in SD heel goed uit.

Abel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Abel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Abel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Abel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Abel torrent

Denk je dat je om Abel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Abel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Abel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.