Abel
%
77

Abel

Nu kijken

Kijk Abel

Moeite met waar je nou Abel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abel

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Abel is een volwassen man die nog steeds bij zijn moeder woont. Zijn vader doet er alles aan om Abel zelfstandig te laten worden en een vriendin te vinden. Als Abel dan eindelijk een leuke meid ontmoet blijkt dit de vriendin van zijn vader te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Alex van Warmerdam portait

  Alex van Warmerdam

  Abel

 • Henri Garcin portait

  Henri Garcin

  Victor

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Duif

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Zus

 • Loes Luca portait

  Loes Luca

  Christine

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Director

 • Marc van Warmerdam portrait

  Marc van Warmerdam

  Fishmonger

Abel

Benieuwd naar Abel? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Abel kunt bekijken.

Abel streamen

Wil je Abel streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Abel gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Abel downloaden

movies als Abel kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Abel. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abel. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Abel torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Abel te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Abel trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Abel je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!