Abeltje
%
60

Abeltje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abeltje

Moeite met waar je nou Abeltje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abeltje

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van school gehaald. Het lukt haar om hem een baantje te bezorgen als liftboy in het warenhuis Knots. Maar op zijn eerste werkdag gaat er al iets mis. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje! Samen met meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura, vliegt hij met de lift dwars door het dak van het warenhuis. Dan begint het avontuur. Ze komen in New York en maken een revolutie mee in Perugona.

Regisseur en acteurs

 • Ben Sombogaart portrait

  Ben Sombogaart

  Director

 • Rick van Gastel portrait

  Rick van Gastel

  Abeltje

 • Soraya Smith portrait

  Soraya Smith

  Laura

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Jozias Tump

 • Marisa Van Eyle portrait

  Marisa Van Eyle

  Juffrouw Klaterhoen

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Mother of Abeltje

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Guerrilla boss

Trailers

Abeltje

Wil je Abeltje kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1998 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Abeltje streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Abeltje niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Abeltje zelfs gratis bekijken.

Abeltje downloaden

Wil je Abeltje ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Abeltje overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Abeltje torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Abeltje is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Abeltje trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Abeltje de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.