Abeltje
%
60

Abeltje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abeltje

Moeite met waar je nou Abeltje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abeltje

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen Abeltje draait?

Samenvatting

De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van school gehaald. Het lukt haar om hem een baantje te bezorgen als liftboy in het warenhuis Knots. Maar op zijn eerste werkdag gaat er al iets mis. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje! Samen met meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura, vliegt hij met de lift dwars door het dak van het warenhuis. Dan begint het avontuur. Ze komen in New York en maken een revolutie mee in Perugona. Abeltje is een fantastische film met waanzinnige muziek en verbazingwekkende special effects.

Regisseur en acteurs

 • Ben Sombogaart portrait

  Ben Sombogaart

  Director

 • Rick van Gastel portrait

  Rick van Gastel

  Abeltje

 • Soraya Smith portrait

  Soraya Smith

  Laura

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Jozias Tump

 • Marisa Van Eyle portrait

  Marisa Van Eyle

  Juffrouw Klaterhoen

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Mother of Abeltje

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Guerrilla boss

Trailers

Abeltje

Benieuwd naar Abeltje? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Abeltje draait.

Abeltje in de bioscoop

Abeltje draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Abeltje.

Abeltje streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Abeltje te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Abeltje een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Abeltje zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Abeltje torrent

Op zoek naar een torrent van Abeltje? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Abeltje zonder zorgen.

Abeltje downloaden

Als Abeltje binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Abeltje trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Abeltje de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.