Abeltje
%
60

Abeltje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abeltje

Moeite met waar je nou Abeltje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abeltje

Bekijk nog 16 bronnen

Samenvatting

De coole, skateboardende Abeltje Roef wordt aangenomen als liftboy in een warenhuis. Op zijn eerste werkdag drukt hij op een verboden knopje, waardoor de lift door het dak van het gebouw vliegt. Samen met zijn medereizigers gaat Abeltje op avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Ben Sombogaart portrait

  Ben Sombogaart

  Director

 • Rick van Gastel portrait

  Rick van Gastel

  Abeltje

 • Soraya Smith portrait

  Soraya Smith

  Laura

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Jozias Tump

 • Marisa Van Eyle portrait

  Marisa Van Eyle

  Juffrouw Klaterhoen

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Mother of Abeltje

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Guerrilla boss

Trailers

Abeltje

Abeltje streamen

Abeltje streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Abeltje downloaden

Zin om Abeltje te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Abeltje te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Abeltje torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Abeltje makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Abeltje trailer

Wil je er zeker van zijn dat Abeltje jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.