Abeltje
%
60

Abeltje

Nu kijken

Kijk Abeltje

Moeite met waar je nou Abeltje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abeltje

Bekijk nog 16 bronnen

Samenvatting

De coole, skateboardende Abeltje Roef wordt aangenomen als liftboy in een warenhuis. Op zijn eerste werkdag drukt hij op een verboden knopje, waardoor de lift door het dak van het gebouw vliegt. Samen met zijn medereizigers gaat Abeltje op avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Ben Sombogaart portrait

  Ben Sombogaart

  Director

 • Rick van Gastel portrait

  Rick van Gastel

  Abeltje

 • Soraya Smith portrait

  Soraya Smith

  Laura

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Jozias Tump

 • Marisa Van Eyle portrait

  Marisa Van Eyle

  Juffrouw Klaterhoen

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Mother of Abeltje

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Guerrilla boss

Abeltje

Zin om Abeltje lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Abeltje te bekijken voor je op een rijtje.

Abeltje downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Abeltje downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abeltje. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Abeltje er ook in SD heel goed uit.

Abeltje streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Abeltje net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Abeltje hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Abeltje helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Abeltje torrent

Denk je dat je om Abeltje te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Abeltje trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Abeltje de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.