Abeltje
%
60

Abeltje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abeltje

Moeite met waar je nou Abeltje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abeltje

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

De coole, skateboardende Abeltje Roef wordt aangenomen als liftboy in een warenhuis. Op zijn eerste werkdag drukt hij op een verboden knopje, waardoor de lift door het dak van het gebouw vliegt. Samen met zijn medereizigers gaat Abeltje op avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Ben Sombogaart portrait

  Ben Sombogaart

  Director

 • Rick van Gastel portrait

  Rick van Gastel

  Abeltje

 • Soraya Smith portrait

  Soraya Smith

  Laura

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Jozias Tump

 • Marisa Van Eyle portrait

  Marisa Van Eyle

  Juffrouw Klaterhoen

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Mother of Abeltje

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Guerrilla boss

Trailers

Abeltje

Benieuwd naar Abeltje? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Abeltje kunt bekijken.

Abeltje streamen

Wil je Abeltje streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Abeltje gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Abeltje downloaden

movies als Abeltje kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Abeltje. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abeltje. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Abeltje torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Abeltje te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Abeltje trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Abeltje je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!