Aberdeen
%
73

Aberdeen

Bekijk de trailer

Kijk Aberdeen

Moeite met waar je nou Aberdeen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kaisa is a Scot, a successful London lawyer, who snorts coke and has one-night stands with strangers. Her mother calls from Aberdeen with some story begging her to fly to Norway and collect her alcoholic dad whom she hasn't seen in years.

Regisseur en acteurs

 • Hans Petter Moland portait

  Hans Petter Moland

  Director

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Tomas

 • Jean Anderson portait

  Jean Anderson

  Kaisa as a Child

 • Lena Headey portait

  Lena Headey

  Kaisa

 • Charlotte Rampling portait

  Charlotte Rampling

  Helen

 • Louise Goodall portait

  Louise Goodall

  Sara

 • Jason Hetherington portait

  Jason Hetherington

  Perkins

 • Kate Lynn Evans portait

  Kate Lynn Evans

  Emily

 • John Killoran portait

  John Killoran

  Blake

 • John Harwood portait

  John Harwood

  Huddleson

 • Ian Hart portait

  Ian Hart

  Actor

Trailers

Aberdeen

Op zoek naar Aberdeen? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aberdeen streamen

Het streamen van movies als Aberdeen heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aberdeen waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aberdeen dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aberdeen downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aberdeen te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aberdeen torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aberdeen trailer

Weet je nog niet zeker of Aberdeen jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.