Ablaze
%
32

Ablaze

Nu kijken

Kijk Ablaze

Moeite met waar je nou Ablaze moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ablaze

Samenvatting

Oliebaas Wendell Mays gaat tot het uiterste om de productie in zijn raffinaderij op te drijven en hij ontziet hiervoor niets of niemand. Het gebrek aan veiligheidsmaatregelen wordt zijn bedrijf echter fataal wanneer er een verwoestende brand ontstaat in één van de brandstofleidingen. De vlammenzee legt de hele raffinaderij in de as en bedreigt al snel de woonwijken van de nabijgelegen stad. Ook het plaatselijke ziekenhuis wordt niet gespaard ...

Regisseur en acteurs

 • Jim Wynorski portait

  Jim Wynorski

  Director

 • John Bradley portait

  John Bradley

  Jack Thomas

 • Tom Arnold portait

  Tom Arnold

  Wendell Mays

 • Ice-T portait

  Ice-T

  Albert Denning

 • Amanda Pays portait

  Amanda Pays

  Jennifer Lewis

 • Cathy Lee Crosby portait

  Cathy Lee Crosby

  Elizabeth Sherman

 • Pat Harrington, Jr. portait

  Pat Harrington, Jr.

  Stuart Ridgley

 • Edward Albert portait

  Edward Albert

  Mayor Phillips

 • Michael Dudikoff portait

  Michael Dudikoff

  Daniels

 • Mary Jo Catlett portait

  Mary Jo Catlett

  Nurse Winslow

 • Hayley Sanchez portrait

  Hayley Sanchez

  Child Held on Lap

Ablaze

Op zoek naar Ablaze? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ablaze streamen

Het streamen van movies als Ablaze heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ablaze waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ablaze dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ablaze downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ablaze te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ablaze torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ablaze trailer

Weet je nog niet zeker of Ablaze jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.