Ablaze
%
32

Ablaze

Nu kijken

Kijk Ablaze

Moeite met waar je nou Ablaze moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ablaze

Samenvatting

Oliebaas Wendell Mays gaat tot het uiterste om de productie in zijn raffinaderij op te drijven en hij ontziet hiervoor niets of niemand. Het gebrek aan veiligheidsmaatregelen wordt zijn bedrijf echter fataal wanneer er een verwoestende brand ontstaat in één van de brandstofleidingen. De vlammenzee legt de hele raffinaderij in de as en bedreigt al snel de woonwijken van de nabijgelegen stad. Ook het plaatselijke ziekenhuis wordt niet gespaard ...

Regisseur en acteurs

 • Jim Wynorski portait

  Jim Wynorski

  Director

 • John Bradley portait

  John Bradley

  Jack Thomas

 • Tom Arnold portait

  Tom Arnold

  Wendell Mays

 • Ice-T portait

  Ice-T

  Albert Denning

 • Amanda Pays portait

  Amanda Pays

  Jennifer Lewis

 • Cathy Lee Crosby portait

  Cathy Lee Crosby

  Elizabeth Sherman

 • Pat Harrington, Jr. portait

  Pat Harrington, Jr.

  Stuart Ridgley

 • Edward Albert portait

  Edward Albert

  Mayor Phillips

 • Michael Dudikoff portait

  Michael Dudikoff

  Daniels

 • Mary Jo Catlett portait

  Mary Jo Catlett

  Nurse Winslow

 • Hayley Sanchez portrait

  Hayley Sanchez

  Child Held on Lap

Ablaze

Wil je Ablaze kijken? De movie van Jim Wynorski uit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ablaze op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ablaze met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ablaze downloaden

Het downloaden van Ablaze is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ablaze ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ablaze streamen

Het streamen van Ablaze heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ablaze online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ablaze kijkt. Ideaal!

Ablaze torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ablaze. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ablaze trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ablaze voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.