Ablaze
%
32

Ablaze

Kijk Ablaze

Moeite met waar je nou Ablaze moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Oliebaas Wendell Mays gaat tot het uiterste om de productie in zijn raffinaderij op te drijven en hij ontziet hiervoor niets of niemand. Het gebrek aan veiligheidsmaatregelen wordt zijn bedrijf echter fataal wanneer er een verwoestende brand ontstaat in één van de brandstofleidingen. De vlammenzee legt de hele raffinaderij in de as en bedreigt al snel de woonwijken van de nabijgelegen stad. Ook het plaatselijke ziekenhuis wordt niet gespaard ...

Regisseur en acteurs

 • Jim Wynorski portait

  Jim Wynorski

  Director

 • John Bradley portait

  John Bradley

  Jack Thomas

 • Tom Arnold portait

  Tom Arnold

  Wendell Mays

 • Ice-T portait

  Ice-T

  Albert Denning

 • Amanda Pays portait

  Amanda Pays

  Jennifer Lewis

 • Cathy Lee Crosby portait

  Cathy Lee Crosby

  Elizabeth Sherman

 • Pat Harrington, Jr. portait

  Pat Harrington, Jr.

  Stuart Ridgley

 • Edward Albert portait

  Edward Albert

  Mayor Phillips

 • Michael Dudikoff portait

  Michael Dudikoff

  Daniels

 • Mary Jo Catlett portait

  Mary Jo Catlett

  Nurse Winslow

 • Hayley Sanchez portrait

  Hayley Sanchez

  Child Held on Lap

Ablaze

Zin om Ablaze lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ablaze te bekijken voor je op een rijtje.

Ablaze downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ablaze downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ablaze. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ablaze er ook in SD heel goed uit.

Ablaze streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ablaze net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ablaze hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ablaze helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ablaze torrent

Denk je dat je om Ablaze te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ablaze trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ablaze de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.