Ablaze
%
32

Ablaze

Nu kijken

Kijk Ablaze

Moeite met waar je nou Ablaze moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ablaze

Samenvatting

Oliebaas Wendell Mays gaat tot het uiterste om de productie in zijn raffinaderij op te drijven en hij ontziet hiervoor niets of niemand. Het gebrek aan veiligheidsmaatregelen wordt zijn bedrijf echter fataal wanneer er een verwoestende brand ontstaat in één van de brandstofleidingen. De vlammenzee legt de hele raffinaderij in de as en bedreigt al snel de woonwijken van de nabijgelegen stad. Ook het plaatselijke ziekenhuis wordt niet gespaard ...

Regisseur en acteurs

 • Jim Wynorski portait

  Jim Wynorski

  Director

 • John Bradley portait

  John Bradley

  Jack Thomas

 • Tom Arnold portait

  Tom Arnold

  Wendell Mays

 • Ice-T portait

  Ice-T

  Albert Denning

 • Amanda Pays portait

  Amanda Pays

  Jennifer Lewis

 • Cathy Lee Crosby portait

  Cathy Lee Crosby

  Elizabeth Sherman

 • Pat Harrington, Jr. portait

  Pat Harrington, Jr.

  Stuart Ridgley

 • Edward Albert portait

  Edward Albert

  Mayor Phillips

 • Michael Dudikoff portait

  Michael Dudikoff

  Daniels

 • Mary Jo Catlett portait

  Mary Jo Catlett

  Nurse Winslow

 • Hayley Sanchez portrait

  Hayley Sanchez

  Child Held on Lap

Ablaze

Benieuwd naar Ablaze? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ablaze kunt bekijken.

Ablaze streamen

Wil je Ablaze streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ablaze gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ablaze downloaden

movies als Ablaze kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ablaze. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ablaze. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ablaze torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ablaze te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ablaze trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ablaze je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!