Abner
%
48

Abner

Nu kijken

Kijk Abner

Moeite met waar je nou Abner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abner

Samenvatting

In een geheim laboratorium worden twee vreemde formules gestolen door twee onhandige criminelen. Het gestolen goed wordt verstopt in een speelgoeddoos. Hiermee komt het dertienjarige jochie Chad per ongeluk in aanraking. Met als gevolg dat zijn hond, Abner, onzichtbaar wordt.

Regisseur en acteurs

 • Fred Olen Ray portait

  Fred Olen Ray

  Director

 • David DeLuise portait

  David DeLuise

  Murdoch

 • David Chokachi portait

  David Chokachi

  Denning

 • Jane Kean portait

  Jane Kean

  Aunt Ida

 • Nancy Sullivan portait

  Nancy Sullivan

  Jackie

 • Christopher Bones portait

  Christopher Bones

  Kevin

Abner

Veel gehoord over Abner en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Abner heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Abner streamen

Wil je Abner, de movie met David DeLuise, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Abner zelfs gratis kijken.

Abner downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Abner ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Abner er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Abner torrent

Op zoek naar een torrent van Abner? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Abner te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Abner trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Abner. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.