Abner
%
48

Abner

Nu kijken

Kijk Abner

Moeite met waar je nou Abner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abner

Samenvatting

In een geheim laboratorium worden twee vreemde formules gestolen door twee onhandige criminelen. Het gestolen goed wordt verstopt in een speelgoeddoos. Hiermee komt het dertienjarige jochie Chad per ongeluk in aanraking. Met als gevolg dat zijn hond, Abner, onzichtbaar wordt.

Regisseur en acteurs

 • Fred Olen Ray portait

  Fred Olen Ray

  Director

 • David DeLuise portait

  David DeLuise

  Murdoch

 • David Chokachi portait

  David Chokachi

  Denning

 • Jane Kean portait

  Jane Kean

  Aunt Ida

 • Nancy Sullivan portait

  Nancy Sullivan

  Jackie

 • Christopher Bones portait

  Christopher Bones

  Kevin

Abner

Benieuwd naar Abner? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Abner kunt bekijken.

Abner streamen

Wil je Abner streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Abner gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Abner downloaden

movies als Abner kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Abner. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abner. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Abner torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Abner te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Abner trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Abner je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!