Abner
%
48

Abner

Nu kijken

Kijk Abner

Moeite met waar je nou Abner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Abner

Samenvatting

In een geheim laboratorium worden twee vreemde formules gestolen door twee onhandige criminelen. Het gestolen goed wordt verstopt in een speelgoeddoos. Hiermee komt het dertienjarige jochie Chad per ongeluk in aanraking. Met als gevolg dat zijn hond, Abner, onzichtbaar wordt.

Regisseur en acteurs

 • Fred Olen Ray portait

  Fred Olen Ray

  Director

 • David DeLuise portait

  David DeLuise

  Murdoch

 • David Chokachi portait

  David Chokachi

  Denning

 • Jane Kean portait

  Jane Kean

  Aunt Ida

 • Nancy Sullivan portait

  Nancy Sullivan

  Jackie

 • Christopher Bones portait

  Christopher Bones

  Kevin

Abner

Zin om Abner lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Abner te bekijken voor je op een rijtje.

Abner downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Abner downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abner. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Abner er ook in SD heel goed uit.

Abner streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Abner net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Abner hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Abner helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Abner torrent

Denk je dat je om Abner te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Abner trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Abner de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.