Een verschrikkelijke kerst
%
58

Een verschrikkelijke kerst

Nu kijken

Kijk Een verschrikkelijke kerst

Moeite met waar je nou Een verschrikkelijke kerst moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Een verschrikkelijke kerst

Samenvatting

De twee kinderen van de Verschrikkelijke Sneeuwman worden verjaagd van de berg waar ze zich schuilhouden. Ze zijn gedwongen om Kerstmis door te brengen met het meest gevreesde "dier" van allemaal: de mens. Een zevenjarig meisje neemt de Verschrikkelijk Sneeuwkinderen mee naar huis. Ondanks hun kattenkwaad, leren ze wat Kerstmis betekent en brengen ze de familie dichter bij elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Chad Van De Keere portrait

  Chad Van De Keere

  Director

 • Ray Liotta portait

  Ray Liotta

  Margaret Knowhow (voice)

 • Emilio Estevez portait

  Emilio Estevez

  Margaret Knowhow (voice)

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Margaret Knowhow (voice)

 • Ariel Winter portait

  Ariel Winter

  Abby (voice)

 • Isabella Acres portait

  Isabella Acres

  Lilly (voice)

 • Drake Bell portait

  Drake Bell

  Matt (voice)

 • Nolan Gould portait

  Nolan Gould

  Adam (voice)

Een verschrikkelijke kerst

Wil je Een verschrikkelijke kerst kijken? De movie van Chad Van De Keere uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Een verschrikkelijke kerst op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Een verschrikkelijke kerst met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Een verschrikkelijke kerst downloaden

Het downloaden van Een verschrikkelijke kerst is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Een verschrikkelijke kerst ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Een verschrikkelijke kerst streamen

Het streamen van Een verschrikkelijke kerst heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Een verschrikkelijke kerst online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Een verschrikkelijke kerst kijkt. Ideaal!

Een verschrikkelijke kerst torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Een verschrikkelijke kerst. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Een verschrikkelijke kerst trailer

Bekijk eerst even de trailer van Een verschrikkelijke kerst voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.