Een verschrikkelijke kerst
%
58

Een verschrikkelijke kerst

Nu kijken

Kijk Een verschrikkelijke kerst

Moeite met waar je nou Een verschrikkelijke kerst moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Een verschrikkelijke kerst

Samenvatting

De twee kinderen van de Verschrikkelijke Sneeuwman worden verjaagd van de berg waar ze zich schuilhouden. Ze zijn gedwongen om Kerstmis door te brengen met het meest gevreesde "dier" van allemaal: de mens. Een zevenjarig meisje neemt de Verschrikkelijk Sneeuwkinderen mee naar huis. Ondanks hun kattenkwaad, leren ze wat Kerstmis betekent en brengen ze de familie dichter bij elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Chad Van De Keere portrait

  Chad Van De Keere

  Director

 • Ray Liotta portait

  Ray Liotta

  Margaret Knowhow (voice)

 • Emilio Estevez portait

  Emilio Estevez

  Margaret Knowhow (voice)

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Margaret Knowhow (voice)

 • Ariel Winter portait

  Ariel Winter

  Abby (voice)

 • Isabella Acres portait

  Isabella Acres

  Lilly (voice)

 • Drake Bell portait

  Drake Bell

  Matt (voice)

 • Nolan Gould portait

  Nolan Gould

  Adam (voice)

Een verschrikkelijke kerst

Veel gehoord over Een verschrikkelijke kerst en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Een verschrikkelijke kerst heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Een verschrikkelijke kerst streamen

Wil je Een verschrikkelijke kerst, de movie met Ray Liotta, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Een verschrikkelijke kerst zelfs gratis kijken.

Een verschrikkelijke kerst downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Een verschrikkelijke kerst ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Een verschrikkelijke kerst er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Een verschrikkelijke kerst torrent

Op zoek naar een torrent van Een verschrikkelijke kerst? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Een verschrikkelijke kerst te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Een verschrikkelijke kerst trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Een verschrikkelijke kerst. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.