Een verschrikkelijke kerst
%
58

Een verschrikkelijke kerst

Nu kijken

Kijk Een verschrikkelijke kerst

Moeite met waar je nou Een verschrikkelijke kerst moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Een verschrikkelijke kerst

Samenvatting

De twee kinderen van de Verschrikkelijke Sneeuwman worden verjaagd van de berg waar ze zich schuilhouden. Ze zijn gedwongen om Kerstmis door te brengen met het meest gevreesde "dier" van allemaal: de mens. Een zevenjarig meisje neemt de Verschrikkelijk Sneeuwkinderen mee naar huis. Ondanks hun kattenkwaad, leren ze wat Kerstmis betekent en brengen ze de familie dichter bij elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Chad Van De Keere portrait

  Chad Van De Keere

  Director

 • Ray Liotta portait

  Ray Liotta

  Margaret Knowhow (voice)

 • Emilio Estevez portait

  Emilio Estevez

  Margaret Knowhow (voice)

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Margaret Knowhow (voice)

 • Ariel Winter portait

  Ariel Winter

  Abby (voice)

 • Isabella Acres portait

  Isabella Acres

  Lilly (voice)

 • Drake Bell portait

  Drake Bell

  Matt (voice)

 • Nolan Gould portait

  Nolan Gould

  Adam (voice)

Een verschrikkelijke kerst

Benieuwd naar Een verschrikkelijke kerst? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Een verschrikkelijke kerst kunt bekijken.

Een verschrikkelijke kerst streamen

Wil je Een verschrikkelijke kerst streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Een verschrikkelijke kerst gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Een verschrikkelijke kerst downloaden

movies als Een verschrikkelijke kerst kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Een verschrikkelijke kerst. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Een verschrikkelijke kerst. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Een verschrikkelijke kerst torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Een verschrikkelijke kerst te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Een verschrikkelijke kerst trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Een verschrikkelijke kerst je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!