About Elly
%
81

About Elly

Kijk About Elly

Moeite met waar je nou About Elly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

About Elly speelt zich af in het hedendaagse Iran. Een groep voormalige studievrienden brengt een weekendje door in een huurvilla aan de Kaspische zee. Sepideh, die de vakantie heeft georganiseerd, heeft ook Elly uitgenodigd, de schooljuf van haar dochter, in de hoop dat die zal vallen voor de charmes van hun pas gescheiden vriend Ahmad. De stemming zit erin, totdat Elly plotseling vermist wordt. Haar mysterieuze verdwijning leidt tot paniek en verwarring, want wat weten de vrienden eigenlijk over Elly en wie heeft haar voor het laatst gezien?

Regisseur en acteurs

 • Asghar Farhadi portait

  Asghar Farhadi

  Director

 • Golshifteh Farahani portait

  Golshifteh Farahani

  Sepideh

 • Shahab Hosseini portait

  Shahab Hosseini

  Ahmad

 • Taraneh Alidoosti portait

  Taraneh Alidoosti

  Elly

 • Peyman Moaadi portait

  Peyman Moaadi

  Peyman

 • Mani Haghighi portait

  Mani Haghighi

  Amir

 • Ra'na Azadivar portait

  Ra'na Azadivar

  Naazi

 • Ahmad Mehranfar portait

  Ahmad Mehranfar

  Manoochehr

 • Saber Abbar portait

  Saber Abbar

  Alireza

 • Merila Zarei portait

  Merila Zarei

  Shohreh

About Elly

Benieuwd naar About Elly? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als About Elly kunt bekijken.

About Elly streamen

Wil je About Elly streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je About Elly gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

About Elly downloaden

movies als About Elly kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar About Elly. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van About Elly. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

About Elly torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om About Elly te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

About Elly trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of About Elly je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!