About Elly
%
81

About Elly

Kijk About Elly

Moeite met waar je nou About Elly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

About Elly speelt zich af in het hedendaagse Iran. Een groep voormalige studievrienden brengt een weekendje door in een huurvilla aan de Kaspische zee. Sepideh, die de vakantie heeft georganiseerd, heeft ook Elly uitgenodigd, de schooljuf van haar dochter, in de hoop dat die zal vallen voor de charmes van hun pas gescheiden vriend Ahmad. De stemming zit erin, totdat Elly plotseling vermist wordt. Haar mysterieuze verdwijning leidt tot paniek en verwarring, want wat weten de vrienden eigenlijk over Elly en wie heeft haar voor het laatst gezien?

Regisseur en acteurs

 • Asghar Farhadi portait

  Asghar Farhadi

  Director

 • Golshifteh Farahani portait

  Golshifteh Farahani

  Sepideh

 • Shahab Hosseini portait

  Shahab Hosseini

  Ahmad

 • Taraneh Alidoosti portait

  Taraneh Alidoosti

  Elly

 • Peyman Moaadi portait

  Peyman Moaadi

  Peyman

 • Mani Haghighi portait

  Mani Haghighi

  Amir

 • Ra'na Azadivar portait

  Ra'na Azadivar

  Naazi

 • Ahmad Mehranfar portait

  Ahmad Mehranfar

  Manoochehr

 • Saber Abbar portait

  Saber Abbar

  Alireza

 • Merila Zarei portait

  Merila Zarei

  Shohreh

About Elly

Zin om About Elly lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om About Elly te bekijken voor je op een rijtje.

About Elly downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je About Elly downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van About Elly. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet About Elly er ook in SD heel goed uit.

About Elly streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je About Elly net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je About Elly hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je About Elly helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

About Elly torrent

Denk je dat je om About Elly te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

About Elly trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of About Elly de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.