The Craftsman
%
85

The Craftsman

Nu kijken

Kijk The Craftsman

Moeite met waar je nou The Craftsman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Craftsman

Samenvatting

Normandy, 1944. Young engineer Sgt. Wally Harris and his unit of craftsmen begin a journey through France, aiding the Allied liberation of Northern Europe. Untrained in combat, Wally and his men have never looked their enemy in the eye, until now.

Regisseur en acteurs

 • Peter King portrait

  Peter King

  Director

 • David Persiva portrait

  David Persiva

  Sgt. Wally Harris

 • Russell Barnett portrait

  Russell Barnett

  Lt. Walker

 • Andrew Fitch portait

  Andrew Fitch

  Tank Commander

 • Ryan Davies portrait

  Ryan Davies

  Sgt. Scott

 • Sam Donnelly portrait

  Sam Donnelly

  Cpl. Swann

 • Dominic Brewer portrait

  Dominic Brewer

  Cfn. Jones

The Craftsman

Zin om The Craftsman lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Craftsman te bekijken voor je op een rijtje.

The Craftsman downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Craftsman downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Craftsman. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Craftsman er ook in SD heel goed uit.

The Craftsman streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Craftsman net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Craftsman hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Craftsman helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Craftsman torrent

Denk je dat je om The Craftsman te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Craftsman trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Craftsman de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.