The Craftsman
%
85

The Craftsman

Nu kijken

Kijk The Craftsman

Moeite met waar je nou The Craftsman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Craftsman

Samenvatting

Normandy, 1944. Young engineer Sgt. Wally Harris and his unit of craftsmen begin a journey through France, aiding the Allied liberation of Northern Europe. Untrained in combat, Wally and his men have never looked their enemy in the eye, until now.

Regisseur en acteurs

 • Peter King portrait

  Peter King

  Director

 • David Persiva portrait

  David Persiva

  Sgt. Wally Harris

 • Russell Barnett portrait

  Russell Barnett

  Lt. Walker

 • Andrew Fitch portait

  Andrew Fitch

  Tank Commander

 • Ryan Davies portrait

  Ryan Davies

  Sgt. Scott

 • Sam Donnelly portrait

  Sam Donnelly

  Cpl. Swann

 • Dominic Brewer portrait

  Dominic Brewer

  Cfn. Jones

The Craftsman

Benieuwd naar The Craftsman? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Craftsman kunt bekijken.

The Craftsman streamen

Wil je The Craftsman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Craftsman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Craftsman downloaden

movies als The Craftsman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Craftsman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Craftsman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Craftsman torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Craftsman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Craftsman trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Craftsman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!