The Craftsman
%
85

The Craftsman

Nu kijken

Kijk The Craftsman

Moeite met waar je nou The Craftsman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Craftsman

Samenvatting

Normandy, 1944. Young engineer Sgt. Wally Harris and his unit of craftsmen begin a journey through France, aiding the Allied liberation of Northern Europe. Untrained in combat, Wally and his men have never looked their enemy in the eye, until now.

Regisseur en acteurs

 • Peter King portrait

  Peter King

  Director

 • David Persiva portrait

  David Persiva

  Sgt. Wally Harris

 • Russell Barnett portrait

  Russell Barnett

  Lt. Walker

 • Andrew Fitch portait

  Andrew Fitch

  Tank Commander

 • Ryan Davies portrait

  Ryan Davies

  Sgt. Scott

 • Sam Donnelly portrait

  Sam Donnelly

  Cpl. Swann

 • Dominic Brewer portrait

  Dominic Brewer

  Cfn. Jones

The Craftsman

Wil je The Craftsman kijken? De movie van Peter King uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Craftsman op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Craftsman met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Craftsman downloaden

Het downloaden van The Craftsman is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Craftsman ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Craftsman streamen

Het streamen van The Craftsman heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Craftsman online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Craftsman kijkt. Ideaal!

The Craftsman torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Craftsman. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Craftsman trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Craftsman voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.