Above the Law
%
60

Above the Law

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Above the Law

Moeite met waar je nou Above the Law moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Above the Law

Samenvatting

Brigadier Nico Toscani is een opvallende verschijning in het politiekorps van Chicago : hij steekt letterlijk boven zijn collega's uit, beheerst de Oosterse gevechtskunsten en werkt als een bezetene om het crimineel onrecht te bestrijden. Wanneer hij verneemt dat op de vleesmarkt van Fulton een grote drugstransactie doorgaat, zet hij samen met zijn collega's een val op. Hij slaagt erin de dealer Salvano te arresteren en militaire explosieven in beslag te nemen. Maar dan vordert het FBI de vangst op en laat Salvano onmiddellijk vrij. Hoewel toezicht en verdere actie verboden zijn, blijft Nico op eigen houtje Salvano volgen en zijn telefoongesprekken afluisteren. Zo ontdekt hij dat de gangster deel uitmaakt van een narcoticaconnectie, opgericht tijdens de oorlog in Vietnam en geleid door CIA-topman Zagon. Zij stellen zich boven de wet, maar Nico Toscani is vastbesloten hen te stoppen.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Davis portait

  Andrew Davis

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Nico Toscani

 • Pam Grier portait

  Pam Grier

  Delores 'Jacks' Jackson

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Kurt Zagon

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Sara Toscani

 • Ron Dean portait

  Ron Dean

  Detective Lukich

 • Daniel Faraldo portait

  Daniel Faraldo

  Tony Salvano

Trailers

Above the Law

Zin om Above the Law lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Above the Law te bekijken voor je op een rijtje.

Above the Law downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Above the Law downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Above the Law. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Above the Law er ook in SD heel goed uit.

Above the Law streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Above the Law net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Above the Law hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Above the Law helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Above the Law torrent

Denk je dat je om Above the Law te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Above the Law trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Above the Law de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.