Above the Law
%
60

Above the Law

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Above the Law

Moeite met waar je nou Above the Law moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Above the Law

Samenvatting

Nico leerde vechtkunsten in Japan, vocht in Vietnam voor de CIA en is nu een agent bij de zedenpolitie van Chicago. Een junkie vertelt hem over een drugsdeal, maar bij nader onderzoek blijkt het over een lading C4-explosieven te gaan. Bovendien blijkt de CIA betrokken te zijn bij de deal. Nico krijgt de opdracht zich er niet mee te bemoeien, maar hij zet zijn onderzoek voort. Terwijl hij het leven van zichzelf en zijn familie op het spel zet, ontdekt hij dat de CIA hun connecties met drugdealers proberen te verbergen en niet voor moord terugdeinzen om dit doel te bereiken.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Davis portait

  Andrew Davis

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Nico Toscani

 • Pam Grier portait

  Pam Grier

  Delores 'Jacks' Jackson

 • Henry Silva portait

  Henry Silva

  Kurt Zagon

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Sara Toscani

 • Ron Dean portait

  Ron Dean

  Detective Lukich

 • Daniel Faraldo portait

  Daniel Faraldo

  Tony Salvano

Trailers

Above the Law

Benieuwd naar Above the Law? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Above the Law kunt bekijken.

Above the Law streamen

Wil je Above the Law streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Above the Law gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Above the Law downloaden

movies als Above the Law kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Above the Law. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Above the Law. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Above the Law torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Above the Law te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Above the Law trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Above the Law je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!