Above Us All
%
51

Above Us All

Bekijk de trailer

Kijk Above Us All

Moeite met waar je nou Above Us All moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na de dood van haar Australische moeder wordt Shay (11) door haar vader meegenomen naar het Belgische Ieper waar hij vandaan komt. In een omgeving die nog vol sporen is van de Eerste Wereldoorlog probeert Shay de dood van haar moeder te verwerken. Ondertussen stelt een voortdurend rondcirkelende camera vragen over onze plek in tijd en ruimte.

Regisseur en acteurs

 • Eugenie Jansen portait

  Eugenie Jansen

  Director

 • Shayleah Sands portrait

  Shayleah Sands

  Shay

 • Kaleb Sands portrait

  Kaleb Sands

  Actor

 • Maarten Baes portrait

  Maarten Baes

  Koen

 • Pearl Davern portrait

  Pearl Davern

  Actor

 • Greg Griffiths portrait

  Greg Griffiths

  Actor

 • Annette Linthout portrait

  Annette Linthout

  Actor

 • Christian Delplace portrait

  Christian Delplace

  Actor

 • Gaetano Debyser portrait

  Gaetano Debyser

  Lars

 • Angelique Poizat portrait

  Angelique Poizat

  Actor

 • Frida Neels portrait

  Frida Neels

  Johanna

 • Ambroos Vanhaverbeke portrait

  Ambroos Vanhaverbeke

  Actor

Trailers

Above Us All

Op zoek naar Above Us All? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Above Us All streamen

Het streamen van movies als Above Us All heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Above Us All waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Above Us All dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Above Us All downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Above Us All te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Above Us All torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Above Us All trailer

Weet je nog niet zeker of Above Us All jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.