Above Us All
%
51

Above Us All

Bekijk de trailer

Kijk Above Us All

Moeite met waar je nou Above Us All moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na de dood van haar Australische moeder wordt Shay (11) door haar vader meegenomen naar het Belgische Ieper waar hij vandaan komt. In een omgeving die nog vol sporen is van de Eerste Wereldoorlog probeert Shay de dood van haar moeder te verwerken. Ondertussen stelt een voortdurend rondcirkelende camera vragen over onze plek in tijd en ruimte.

Regisseur en acteurs

 • Eugenie Jansen portait

  Eugenie Jansen

  Director

 • Shayleah Sands portrait

  Shayleah Sands

  Shay

 • Kaleb Sands portrait

  Kaleb Sands

  Actor

 • Maarten Baes portrait

  Maarten Baes

  Koen

 • Pearl Davern portrait

  Pearl Davern

  Actor

 • Greg Griffiths portrait

  Greg Griffiths

  Actor

 • Annette Linthout portrait

  Annette Linthout

  Actor

 • Christian Delplace portrait

  Christian Delplace

  Actor

 • Gaetano Debyser portrait

  Gaetano Debyser

  Lars

 • Angelique Poizat portrait

  Angelique Poizat

  Actor

 • Frida Neels portrait

  Frida Neels

  Johanna

 • Ambroos Vanhaverbeke portrait

  Ambroos Vanhaverbeke

  Actor

Trailers

Above Us All

Zin om Above Us All lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Above Us All te bekijken voor je op een rijtje.

Above Us All downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Above Us All downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Above Us All. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Above Us All er ook in SD heel goed uit.

Above Us All streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Above Us All net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Above Us All hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Above Us All helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Above Us All torrent

Denk je dat je om Above Us All te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Above Us All trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Above Us All de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.