Abracadabra
%
47

Abracadabra

Kijk Abracadabra

Moeite met waar je nou Abracadabra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Abracadabra, a black comedy sprinkled drama, suspense and fantastic.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Berger portait

  Pablo Berger

  Director

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Carmen

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Carlos

 • José Mota portait

  José Mota

  Pepe

 • Quim Gutiérrez portait

  Quim Gutiérrez

  Tito

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Dr. Fumetti

Abracadabra

Veel gehoord over Abracadabra en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Abracadabra heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Abracadabra streamen

Wil je Abracadabra, de movie met Maribel Verdú, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Abracadabra zelfs gratis kijken.

Abracadabra downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Abracadabra ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Abracadabra er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Abracadabra torrent

Op zoek naar een torrent van Abracadabra? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Abracadabra te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Abracadabra trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Abracadabra. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.