Abracadabra
%
47

Abracadabra

Kijk Abracadabra

Moeite met waar je nou Abracadabra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Abracadabra, a black comedy sprinkled drama, suspense and fantastic.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Berger portait

  Pablo Berger

  Director

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Carmen

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Carlos

 • José Mota portait

  José Mota

  Pepe

 • Quim Gutiérrez portait

  Quim Gutiérrez

  Tito

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Dr. Fumetti

Abracadabra

Wil je Abracadabra kijken? De movie van Pablo Berger uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Abracadabra op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Abracadabra met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Abracadabra downloaden

Het downloaden van Abracadabra is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Abracadabra ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Abracadabra streamen

Het streamen van Abracadabra heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Abracadabra online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Abracadabra kijkt. Ideaal!

Abracadabra torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Abracadabra. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Abracadabra trailer

Bekijk eerst even de trailer van Abracadabra voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.