Abracadabra
%
47

Abracadabra

Kijk Abracadabra

Moeite met waar je nou Abracadabra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Abracadabra, a black comedy sprinkled drama, suspense and fantastic.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Berger portait

  Pablo Berger

  Director

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Carmen

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Carlos

 • José Mota portait

  José Mota

  Pepe

 • Quim Gutiérrez portait

  Quim Gutiérrez

  Tito

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Dr. Fumetti

Abracadabra

Zin om Abracadabra lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Abracadabra te bekijken voor je op een rijtje.

Abracadabra downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Abracadabra downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abracadabra. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Abracadabra er ook in SD heel goed uit.

Abracadabra streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Abracadabra net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Abracadabra hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Abracadabra helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Abracadabra torrent

Denk je dat je om Abracadabra te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Abracadabra trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Abracadabra de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.