Abracadabra
%
47

Abracadabra

Kijk Abracadabra

Moeite met waar je nou Abracadabra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Abracadabra, a black comedy sprinkled drama, suspense and fantastic.

Regisseur en acteurs

 • Pablo Berger portait

  Pablo Berger

  Director

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Carmen

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Carlos

 • José Mota portait

  José Mota

  Pepe

 • Quim Gutiérrez portait

  Quim Gutiérrez

  Tito

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Dr. Fumetti

Abracadabra

Abracadabra streamen

Abracadabra streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Abracadabra downloaden

Zin om Abracadabra te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Abracadabra te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Abracadabra torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Abracadabra makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Abracadabra trailer

Wil je er zeker van zijn dat Abracadabra jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.