Abrakadabra

Abrakadabra

Nu kijken

Kijk Abrakadabra

Moeite met waar je nou Abrakadabra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abrakadabra

Samenvatting

The Great Dante, a prestigious magician, accidentally dies during a risky magic trick. Thirty-five years later, his son Lorenzo, also a magician, presents a show at one of the city's most important theaters. From this point on, a series of murders will begin to occur that someone tries to pin on him. Lorenzo will have to find out who it is and why this person wants to implicate him

Regisseur en acteurs

 • Luciano Onetti portrait

  Luciano Onetti

  Director

 • Nicolás Onetti portrait

  Nicolás Onetti

  Director

 • Clara Kovacic portrait

  Clara Kovacic

  Actor

 • German Baudino portait

  German Baudino

  Actor

 • Juan Bautista Massolo portrait

  Juan Bautista Massolo

  Actor

 • Raul Gederlini portrait

  Raul Gederlini

  Actor

 • María Eugenia Rigón portrait

  María Eugenia Rigón

  Actor

Abrakadabra

Abrakadabra streamen

Abrakadabra streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Abrakadabra downloaden

Zin om Abrakadabra te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Abrakadabra te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Abrakadabra torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Abrakadabra makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Abrakadabra trailer

Wil je er zeker van zijn dat Abrakadabra jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.