Die Sensationsreporterin
%
69

Die Sensationsreporterin

Nu kijken

Kijk Die Sensationsreporterin

Moeite met waar je nou Die Sensationsreporterin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die Sensationsreporterin

Samenvatting

Moet een mens schuldig worden beschouwd totdat het tegendeel bewezen is? Stel dat je de ochtendkrant opslaat en jouw leven is voorpaginanieuws..en alles wat er staat klopt precies, maar is niet waar. Dat is het dilemma in dit meesterlijke drama over de verschrikkelijke macht van de media. Micheal Gallagher(paul Newman), een goedeerlijke zakenman, leest in de krant dat hij het onderwerp is van een onderzoek over criminaliteit. Ineens is alles waar hij ooit hard voor gewerkt heeft in opspraak. Hij ontmoet de schrijfster, Megan Carter (Sally Field), een meedogenloze journaliste. Samen komen ze erachter dat het verhaal met opzet is üitgelekt' naar Carter, als onderdeel van een complot en opgezet door degene die het onderzoek leidt. Koste wat het kost wil Carter de waarheid achterhalen, niet alleen om zijn integriteit terug te krijgen maar ook zijn leven.

Die Sensationsreporterin

Die Sensationsreporterin streamen

Die Sensationsreporterin streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Die Sensationsreporterin downloaden

Zin om Die Sensationsreporterin te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Die Sensationsreporterin te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Die Sensationsreporterin torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Die Sensationsreporterin makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Die Sensationsreporterin trailer

Wil je er zeker van zijn dat Die Sensationsreporterin jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.