Die Sensationsreporterin
%
69

Die Sensationsreporterin

Nu kijken

Kijk Die Sensationsreporterin

Moeite met waar je nou Die Sensationsreporterin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die Sensationsreporterin

Samenvatting

Moet een mens schuldig worden beschouwd totdat het tegendeel bewezen is? Stel dat je de ochtendkrant opslaat en jouw leven is voorpaginanieuws..en alles wat er staat klopt precies, maar is niet waar. Dat is het dilemma in dit meesterlijke drama over de verschrikkelijke macht van de media. Micheal Gallagher(paul Newman), een goedeerlijke zakenman, leest in de krant dat hij het onderwerp is van een onderzoek over criminaliteit. Ineens is alles waar hij ooit hard voor gewerkt heeft in opspraak. Hij ontmoet de schrijfster, Megan Carter (Sally Field), een meedogenloze journaliste. Samen komen ze erachter dat het verhaal met opzet is üitgelekt' naar Carter, als onderdeel van een complot en opgezet door degene die het onderzoek leidt. Koste wat het kost wil Carter de waarheid achterhalen, niet alleen om zijn integriteit terug te krijgen maar ook zijn leven.

Die Sensationsreporterin

Wil je Die Sensationsreporterin kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1981 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Die Sensationsreporterin streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Die Sensationsreporterin niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Die Sensationsreporterin zelfs gratis bekijken.

Die Sensationsreporterin downloaden

Wil je Die Sensationsreporterin ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Die Sensationsreporterin overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Die Sensationsreporterin torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Die Sensationsreporterin is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Die Sensationsreporterin trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Die Sensationsreporterin de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.