Absent Without Leave
%
60

Absent Without Leave

Kijk Absent Without Leave

Moeite met waar je nou Absent Without Leave moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1942 Wellington, Daisy Edwards, 16 and pregnant, relies totally on her just-wed husband, Ed, who is little older than she. Ed is suddenly drafted into the army and is to be sent overseas to battle while Daisy is sent to her father in Auckland. When Ed's leave is cancelled at the last minute he takes the dangerous decision to go absent without leave to be with Daisy on her journey home. As a deserter, Ed is hunted, captured and imprisoned. Life inside is bad enought without the worry of what is going on outside. The film is based upon a true story.

Absent Without Leave

Wil je Absent Without Leave kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1993 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Absent Without Leave streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Absent Without Leave niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Absent Without Leave zelfs gratis bekijken.

Absent Without Leave downloaden

Wil je Absent Without Leave ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Absent Without Leave overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Absent Without Leave torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Absent Without Leave is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Absent Without Leave trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Absent Without Leave de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.