Absentia
%
58

Absentia

Kijk Absentia

Moeite met waar je nou Absentia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tricia's echtgenoot Daniel wordt al zeven jaar vermist. Haar jongere zus Callie komt bij haar wonen als de druk groot wordt om hem officieel dood te laten verklaren ('dead in absentia'). Terwijl Tricia de gevolgen van de vermissing probeert te verwerken en haar leven weer op te pakken, wordt Callie aangetrokken door een angstaanjagende tunnel vlak bij hun huis. Als zij deze tunnel begint te verbinden aan andere mysterieuse verdwijningen, wordt het duidelijk dat Daniel's vermeende dood alles behalve natuurlijk is. De oeroude kracht die in de tunnel actief is heeft mogelijk zijn oog laten vallen op Callie en Tricia..... en Daniel ondergaat waarschiijnlijk een lot erger dan de dood.

Absentia

Zin om Absentia lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Absentia te bekijken voor je op een rijtje.

Absentia downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Absentia downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Absentia. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Absentia er ook in SD heel goed uit.

Absentia streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Absentia net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Absentia hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Absentia helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Absentia torrent

Denk je dat je om Absentia te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Absentia trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Absentia de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.