Absinthe
%
68

Absinthe

Kijk Absinthe

Moeite met waar je nou Absinthe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Absinthe: was it ambrosia or poison, artistic muse or ticket to madness and death? There is a tremendous fascination with absinthe, yet few truly know its rich history. The documentary ABSINTHE definitively brings the Green Fairy out of her clouded past where, for one hundred years, her fabled effects and demonized reputation have excited equal doses of admiration and loathing. The film traces absinthe’s arc: from its birth in Switzerland in 1787, through its rise in the chic cafés of Belle Époque Paris, to its prohibition, and its recent worldwide revival. Absinthe’s story is put in high relief through interviews with leading historians, authors, distillers, antiques collectors, and fanatics. The cult beverage of bohemian artists is back in fashion; the documentary ABSINTHE clarifies the legend.

Absinthe

Wil je Absinthe kijken? De movie vanuit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Absinthe op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Absinthe met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Absinthe downloaden

Het downloaden van Absinthe is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Absinthe ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Absinthe streamen

Het streamen van Absinthe heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Absinthe online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Absinthe kijkt. Ideaal!

Absinthe torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Absinthe. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Absinthe trailer

Bekijk eerst even de trailer van Absinthe voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.