Absolute Deception
%
43

Absolute Deception

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Absolute Deception

Moeite met waar je nou Absolute Deception moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Absolute Deception

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Een weduwe, die verslaggeefster is, probeert samen met een federale agent het mysterie op te lossen omtrent het dubbelleven van haar overleden echtgenoot, Miles. Op hetzelfde moment wordt een oplichter vrijgelaten uit de gevangenis die op zoek gaat naar het geld wat Miles van hem heeft gestolen. Terwijl er een romance ontstaat tussen de vrouw en de FBI-agent worden ze aangevallen door een stel onbekenden. © 2012 Invention Media Inc and Limelight Rights Management PTY LTD

Regisseur en acteurs

 • Brian Trenchard-Smith portait

  Brian Trenchard-Smith

  Director

 • Cuba Gooding Jr. portait

  Cuba Gooding Jr.

  John Nelson

 • Emmanuelle Vaugier portait

  Emmanuelle Vaugier

  Rebecca Scott

 • Evert McQueen portait

  Evert McQueen

  Inspector Hendricks

 • Ty Hungerford portait

  Ty Hungerford

  Archer

 • Jeff Gannon portait

  Jeff Gannon

  D.A. Cochran

 • Brad McMurray portait

  Brad McMurray

  Thug

 • Kelly Atkinson portait

  Kelly Atkinson

  Brigid Archer

 • Sean Edward Frazer portrait

  Sean Edward Frazer

  Police Officer

 • Raymond Massey portrait

  Raymond Massey

  Coroner

 • Rachael Morgan-McMurray portrait

  Rachael Morgan-McMurray

  New Yorker

Trailers

Absolute Deception

Zin om Absolute Deception lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Absolute Deception te bekijken voor je op een rijtje.

Absolute Deception downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Absolute Deception downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Absolute Deception. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Absolute Deception er ook in SD heel goed uit.

Absolute Deception streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Absolute Deception net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Absolute Deception hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Absolute Deception helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Absolute Deception torrent

Denk je dat je om Absolute Deception te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Absolute Deception trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Absolute Deception de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.