Absolute Power
%
67

Absolute Power

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Absolute Power

Moeite met waar je nou Absolute Power moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Absolute Power

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Hij was waar hij niet moest zijn en hij zag wat hij niet had mogen zien. En wie gelooft er nu een professionele dief en ex-gevangene? Wie vertrouwt Luther Whitney als hij zegt dat hij een vrouw vermoord zag worden en dat de man die voor haar dood verantwoordelijk is de President van de Verenigde Staten is?

Regisseur en acteurs

 • Clint Eastwood portait

  Clint Eastwood

  Director

 • Clint Eastwood portait

  Clint Eastwood

  Luther Whitney

 • Gene Hackman portait

  Gene Hackman

  President Allen Richmond

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Seth Frank

 • Scott Glenn portait

  Scott Glenn

  Bill Burton

 • Laura Linney portait

  Laura Linney

  Kate Whitney

 • Judy Davis portait

  Judy Davis

  Gloria Russell

 • Dennis Haysbert portait

  Dennis Haysbert

  Tim Collin

 • Alison Eastwood portait

  Alison Eastwood

  Art Student

 • Melora Hardin portait

  Melora Hardin

  Christy Sullivan

 • E.G. Marshall portait

  E.G. Marshall

  Walter Sullivan

 • Richard Jenkins portait

  Richard Jenkins

  Michael McCarty

Trailers

Absolute Power

Zin om Absolute Power lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Absolute Power te bekijken voor je op een rijtje.

Absolute Power downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Absolute Power downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Absolute Power. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Absolute Power er ook in SD heel goed uit.

Absolute Power streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Absolute Power net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Absolute Power hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Absolute Power helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Absolute Power torrent

Denk je dat je om Absolute Power te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Absolute Power trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Absolute Power de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.