Abzurdah
%
53

Abzurdah

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abzurdah

Moeite met waar je nou Abzurdah moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abzurdah

Samenvatting

A disenfranchised 16-year-old girl connects to an older man on the internet and after a brief one-sided affair descends into obsession and anorexia.

Regisseur en acteurs

 • Daniela Goggi portrait

  Daniela Goggi

  Director

 • María Eugenia Suárez portait

  María Eugenia Suárez

  Cielo

 • Esteban Lamothe portait

  Esteban Lamothe

  Alejo

 • Gloria Carrá portrait

  Gloria Carrá

  Miriam

 • Rafael Spregelburd portrait

  Rafael Spregelburd

  Eduardo

 • Tomás Ottaviano portrait

  Tomás Ottaviano

  Federico

 • Julieta Gullo portrait

  Julieta Gullo

  Agostina

 • Zoe Hochbaum portrait

  Zoe Hochbaum

  Hary

 • Lucia Carolina Pecrul portrait

  Lucia Carolina Pecrul

  Tamy

Trailers

Abzurdah

Abzurdah streamen

Abzurdah streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Abzurdah downloaden

Zin om Abzurdah te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Abzurdah te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Abzurdah torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Abzurdah makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Abzurdah trailer

Wil je er zeker van zijn dat Abzurdah jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.