Abzurdah
%
53

Abzurdah

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abzurdah

Moeite met waar je nou Abzurdah moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abzurdah

Samenvatting

A disenfranchised 16-year-old girl connects to an older man on the internet and after a brief one-sided affair descends into obsession and anorexia.

Regisseur en acteurs

 • Daniela Goggi portrait

  Daniela Goggi

  Director

 • María Eugenia Suárez portait

  María Eugenia Suárez

  Cielo

 • Esteban Lamothe portait

  Esteban Lamothe

  Alejo

 • Gloria Carrá portrait

  Gloria Carrá

  Miriam

 • Rafael Spregelburd portrait

  Rafael Spregelburd

  Eduardo

 • Tomás Ottaviano portrait

  Tomás Ottaviano

  Federico

 • Julieta Gullo portrait

  Julieta Gullo

  Agostina

 • Zoe Hochbaum portrait

  Zoe Hochbaum

  Hary

 • Lucia Carolina Pecrul portrait

  Lucia Carolina Pecrul

  Tamy

Trailers

Abzurdah

Wil je Abzurdah kijken? De movie van Daniela Goggi uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Abzurdah op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Abzurdah met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Abzurdah downloaden

Het downloaden van Abzurdah is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Abzurdah ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Abzurdah streamen

Het streamen van Abzurdah heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Abzurdah online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Abzurdah kijkt. Ideaal!

Abzurdah torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Abzurdah. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Abzurdah trailer

Bekijk eerst even de trailer van Abzurdah voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.