Abzurdah
%
53

Abzurdah

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abzurdah

Moeite met waar je nou Abzurdah moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abzurdah

Samenvatting

A disenfranchised 16-year-old girl connects to an older man on the internet and after a brief one-sided affair descends into obsession and anorexia.

Regisseur en acteurs

 • Daniela Goggi portrait

  Daniela Goggi

  Director

 • María Eugenia Suárez portait

  María Eugenia Suárez

  Cielo

 • Esteban Lamothe portait

  Esteban Lamothe

  Alejo

 • Gloria Carrá portrait

  Gloria Carrá

  Miriam

 • Rafael Spregelburd portrait

  Rafael Spregelburd

  Eduardo

 • Tomás Ottaviano portrait

  Tomás Ottaviano

  Federico

 • Julieta Gullo portrait

  Julieta Gullo

  Agostina

 • Zoe Hochbaum portrait

  Zoe Hochbaum

  Hary

 • Lucia Carolina Pecrul portrait

  Lucia Carolina Pecrul

  Tamy

Trailers

Abzurdah

Zin om Abzurdah lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Abzurdah te bekijken voor je op een rijtje.

Abzurdah downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Abzurdah downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abzurdah. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Abzurdah er ook in SD heel goed uit.

Abzurdah streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Abzurdah net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Abzurdah hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Abzurdah helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Abzurdah torrent

Denk je dat je om Abzurdah te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Abzurdah trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Abzurdah de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.