Abzurdah
%
53

Abzurdah

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Abzurdah

Moeite met waar je nou Abzurdah moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abzurdah

Samenvatting

A disenfranchised 16-year-old girl connects to an older man on the internet and after a brief one-sided affair descends into obsession and anorexia.

Regisseur en acteurs

 • Daniela Goggi portrait

  Daniela Goggi

  Director

 • María Eugenia Suárez portait

  María Eugenia Suárez

  Cielo

 • Esteban Lamothe portait

  Esteban Lamothe

  Alejo

 • Gloria Carrá portrait

  Gloria Carrá

  Miriam

 • Rafael Spregelburd portrait

  Rafael Spregelburd

  Eduardo

 • Tomás Ottaviano portrait

  Tomás Ottaviano

  Federico

 • Julieta Gullo portrait

  Julieta Gullo

  Agostina

 • Zoe Hochbaum portrait

  Zoe Hochbaum

  Hary

 • Lucia Carolina Pecrul portrait

  Lucia Carolina Pecrul

  Tamy

Trailers

Abzurdah

Benieuwd naar Abzurdah? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Abzurdah kunt bekijken.

Abzurdah streamen

Wil je Abzurdah streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Abzurdah gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Abzurdah downloaden

movies als Abzurdah kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Abzurdah. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Abzurdah. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Abzurdah torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Abzurdah te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Abzurdah trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Abzurdah je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!