Accepted
%
65

Accepted

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Accepted

Moeite met waar je nou Accepted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Accepted

Samenvatting

Na een weinig succesvolle doortocht op de middelbare school wordt leerling Bartleby Gaines geweigerd door elke universiteit. Dat is geen wonder : studeren is nooit echt een prioriteit geweest voor hem. Zijn ouders houden er echter een andere mening op na. Om hen niet teleur te stellen, richt Bartleby stiekem de fictieve South Harmon Institute of Technology op. Zijn plan blijkt een succes, maar al snel schrijven nog meer leerlingen zich in voor een opleiding aan de zogenaamde universiteit. Plots moet hij zich ook over hun toekomst ontfermen ...

Regisseur en acteurs

 • Steve Pink portrait

  Steve Pink

  director

 • Robin Lord Taylor portrait

  Robin Lord Taylor

  actor

 • Ann Cusack portrait

  Ann Cusack

  actor

 • Mark Derwin portrait

  Mark Derwin

  actor

 • Blake Lively portrait

  Blake Lively

  actor

 • Lewis Black portrait

  Lewis Black

  actor

 • Maria Thayer portrait

  Maria Thayer

  actor

 • Columbus Short portrait

  Columbus Short

  actor

 • Adam Herschman portrait

  Adam Herschman

  actor

 • Jonah Hill portrait

  Jonah Hill

  actor

 • Justin Long portrait

  Justin Long

  actor

Trailers

Accepted

Zin om Accepted lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Accepted te bekijken voor je op een rijtje.

Accepted downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Accepted downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Accepted. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Accepted er ook in SD heel goed uit.

Accepted streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Accepted net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Accepted hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Accepted helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Accepted torrent

Denk je dat je om Accepted te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Accepted trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Accepted de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.