Accident
%
100

Accident

Nu kijken

Kijk Accident

Moeite met waar je nou Accident moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Accident

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

A group of teenagers suffer a terrible accident during a joy ride and get trapped at the bottom of a ravine.

Regisseur en acteurs

 • Dan Tondowski portrait

  Dan Tondowski

  Director

 • Stephanie Schildknecht portrait

  Stephanie Schildknecht

  Jess

 • Roxane Hayward portait

  Roxane Hayward

  Caroline

 • Tyrone Keogh portait

  Tyrone Keogh

  Fred

 • Keenan Arrison portait

  Keenan Arrison

  Thomas

 • Karl Thaning portait

  Karl Thaning

  Maxime

 • Alex Anlos portrait

  Alex Anlos

  Police Officer #2

 • Shane John Kruger portrait

  Shane John Kruger

  Helicopter Gunner

 • Nathan Lynn portrait

  Nathan Lynn

  Cashier

Accident

Benieuwd naar Accident? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Accident kunt bekijken.

Accident streamen

Wil je Accident streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Accident gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Accident downloaden

movies als Accident kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Accident. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Accident. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Accident torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Accident te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Accident trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Accident je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!