Accident
%
100

Accident

Nu kijken

Kijk Accident

Moeite met waar je nou Accident moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Accident

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

A group of teenagers suffer a terrible accident during a joy ride and get trapped at the bottom of a ravine.

Regisseur en acteurs

 • Dan Tondowski portrait

  Dan Tondowski

  Director

 • Stephanie Schildknecht portrait

  Stephanie Schildknecht

  Jess

 • Roxane Hayward portait

  Roxane Hayward

  Caroline

 • Tyrone Keogh portait

  Tyrone Keogh

  Fred

 • Keenan Arrison portait

  Keenan Arrison

  Thomas

 • Karl Thaning portait

  Karl Thaning

  Maxime

 • Alex Anlos portrait

  Alex Anlos

  Police Officer #2

 • Shane John Kruger portrait

  Shane John Kruger

  Helicopter Gunner

 • Nathan Lynn portrait

  Nathan Lynn

  Cashier

Accident

Op zoek naar Accident? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Accident streamen

Het streamen van movies als Accident heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Accident waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Accident dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Accident downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Accident te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Accident torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Accident trailer

Weet je nog niet zeker of Accident jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.