Accident
%
100

Accident

Nu kijken

Kijk Accident

Moeite met waar je nou Accident moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Accident

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

A group of teenagers suffer a terrible accident during a joy ride and get trapped at the bottom of a ravine.

Regisseur en acteurs

 • Dan Tondowski portrait

  Dan Tondowski

  Director

 • Stephanie Schildknecht portrait

  Stephanie Schildknecht

  Jess

 • Roxane Hayward portait

  Roxane Hayward

  Caroline

 • Tyrone Keogh portait

  Tyrone Keogh

  Fred

 • Keenan Arrison portait

  Keenan Arrison

  Thomas

 • Karl Thaning portait

  Karl Thaning

  Maxime

 • Alex Anlos portrait

  Alex Anlos

  Police Officer #2

 • Shane John Kruger portrait

  Shane John Kruger

  Helicopter Gunner

 • Nathan Lynn portrait

  Nathan Lynn

  Cashier

Accident

Veel gehoord over Accident en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Accident heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Accident streamen

Wil je Accident, de movie met Stephanie Schildknecht, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Accident zelfs gratis kijken.

Accident downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Accident ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Accident er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Accident torrent

Op zoek naar een torrent van Accident? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Accident te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Accident trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Accident. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.